Yapay zeka South Park karakterlerini canlandırdı

30. sezon onayını alan ünlü animasyon, Stan, Kyle, Cartman ve Kenny'nin talihsiz maceralarını konu alıyor

TV Guide, 2013'te South Park'ı tüm zamanların en iyi 10. çizgi filmi seçmişti (Comedy Central)

Dünyanın en çok izlenen animasyon dizilerinden biri olan South Park'ın ana karakterleri, yapay zeka tarafından gerçek insanlara dönüştürüldü. 

İlk kez 1997 yılında Comedy Central'da yayımlanan South Park, Stan Marsh, Kyle Broflovski, Eric Cartman ve Kenny McCormick adındaki 4 ilkokul öğrencisinin talihsiz maceralarını konu alıyor. 

Kara komedi türündeki animasyonun yaratıcıları Trey Parker ve Matt Stone, bu dörtlünün yanı sıra başka karakterleri de seslendiriyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

30. sezon onayını 2021'de alan ve tabu olarak görülen konularla bile dalga geçmekten geri durmayan dizi, içerisinde bolca küfür ve gönderme barındırıyor.

Uzun soluklu dizi bugüne dek animasyon dünyasında kalmaya devam etmişti. Ancak manmeetsmachine adlı hesabın Instagram'da paylaştığı görseller, South Park karakterlerinin gerçek insanlar olarak nasıl görüneceğini gözler önüne serdi.

Görseller sırasıyla Cartman, Kyle, Kenny (melek kanatlı), Stan, Wendy, Butters, Bay Garrison, Şef, Randy ve 13. sezonda bir bölümde yer alan Kanye West'i gösteriyor.

13 Ağustos 1997'den bu yana 325 bölüm yayımlayan South Park'ın 26. sezon prömiyeri 8 Şubat 2023'te yapılmıştı.

Aralarında Emmy'nin de bulunduğu çok sayıda ödül kazanan dizinin bir filmi de bulunuyor. 


Independent Türkçe, ScreenRant, MovieWeb

DAHA FAZLA HABER OKU