Yönetmeninden John Wick 5'le ilgili kafa karıştıran açıklama

Serinin yönetmeni Chad Stahelski, hem umut verici hem de muğlak açıklamalar yaptı

Lionsgate Sinema Grubu Başkanı Joe Drake, mayısta John Wick 5 için çalışmalara başlandığını duyurmuştu (Lionsgate)

John Wick serisinin 4. filmi, dünya çapında 430 milyon doların üzerinde gişe hasılatı elde edince olası bir devam filmi hakkındaki konuşmalar kaçınılmaz hale gelmişti. Çok geçmeden John Wick 5'in yanı sıra spinoff'ların da geleceği açıklanmıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Peki John Wick 5, gerçekten de çekilecek mi? Serinin yönetmeni Chad Stahelski, Empire'a konuştu ve olası bir John Wick 5 hakkında umut verici bir güncelleme paylaştı.

Röportaj sırasında Stahelski aklından geçenleri dürüstçe aktararak, gerçekten anlatmak isteyecekleri bir hikaye bulmak ve stüdyonun başka bir hikaye için zorlaması arasında uzlaşılacağının resmini çizdi. 

Dublörlükten yönetmenliğe geçiş yapan Stahelski, bunun kötü bir şey olmak zorunda olmadığını da açıkladı.

54 yaşındaki yönetmen, Empire'ın "Peki John Wick 5'i ne zaman izleyebiliriz?" sorusunu şöyle cevapladı:

Dürüst olmak gerekirse bilmiyorum. Lionsgate anlaşılır bir şekilde daha fazla John Wick filmi yapmak istiyor, bu bir yönetmen için kötü bir şey değil. Şu anda bir fikrim yok ama yarın uyandığımda Keanu'ya sunacağım ya da onun bana sunacağı harika bir fikir olabilir.

Kafasında henüz kullanmadığı ve yapmak istediği sahnelerle aksiyon sekansları olduğunu söyleyen Amerikalı yönetmen, sözlerine şöyle devam etti:

Eğer geri dönersek, aynı şeyi yapamayız. Ev ödevimi yapmalıyım. Daha iyi olmalıyım.

Öte yandan serinin spinoff'ları hız kesmeden ilerliyor. Bu yıl, dünyanın en ölümcül suikastçılarının dinlenmek için check-in yaptıkları otelde geçecek The Continental izleyiciyle buluşacak. 

Gelecek yılsa John Wick evrenine, Ana de Armas'ın başrolde olduğu ve Keanu Reeves'in de kamera karşısına geçeceği bir başka aksiyon filmi Ballerina'yla ile geri döneceğiz.

The Continental eylülde izleyiciyle buluşacak ve Ballerina'ysa 7 Haziran 2024'te vizyona girecek.


Independent Türkçe, Collider, Empire

DAHA FAZLA HABER OKU