79 yaşındaki Mick Jagger, yarı yaşından küçük kız arkadaşıyla nişanlandı

Efsane müzisyenin 5 farklı kadından 8 çocuğu var ve en büyüğü 52 yaşında

The Rolling Stones'un gelecek yıl, neredeyse 20 yıl sonra ilk kez yeni albüm yayımlayacağı bildiriliyor (AP)

Efsanevi rock grubu The Rolling Stones'un solisti Mick Jagger'ın kız arkadaşı Melanie Hamrick, geçen hafta parmağında ışıltılı bir yüzükle görüntülenmişti.

36 yaşındaki balerin, bunun "sadece bir söz yüzüğü" olduğunda ısrar ederken, arkadaşları Hamrick ve 79 yaşındaki Jagger'ın aslında nişanlandıklarını iddia etti. 

Çifte yakın olanlar balerinin yakın zamanda New York'a yaptığı seyahatte ünlü müzisyenle nişanlandıklarını itiraf ettiğini söylüyor.

Mirror'a konuşan bir kaynak, "Melanie, Amerikan Bale Tiyatrosu'ndaydı ve arkadaşlarına Mick'le nişanlandıklarını söylüyordu" dedi. 

Yüzüğünün nişan yüzüğü olduğunu ve artık nişanlı olduklarını çok açık bir şekilde ifade etti. Ailesi de nişanlandıklarını biliyor ve çok heyecanlanlılar.

Kaynak şunları ekledi: 

Düğün için bir plan yok ama nişanlı olmak Melanie için çok şey ifade ediyor, söylediği şey buydu. Tüm arkadaşları onun adına mutlu.

The Rolling Stones'un solistiyle 9 yıl önce tanışan Melanie daha önce nişan söylentilerine gülüp geçmişti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Tokyo'da bir konserde tanışan çiftin Deveraux Octavian Basil Jagger adında 6 yaşında bir oğulları var.

Müzisyenin 5 farklı kadından 8 çocuğu oldu. Jagger'ın en büyük çocuğu 52 yaşında. Jagger'ın 1971'den 1978'e kadar evli kaldığı eski eşi Bianca Jagger'dan 51 yaşında Jade adlı bir kızı var.  

Mick Jagger'ın Jerry Hall'dan 39 yaşındaki Elizabeth, 32 yaşındaki Georgia, 37 yaşındaki James ve 25 yaşındaki Gabriel olmak üzere 4 çocuğu var.

10 yılı aşkın bir süre birlikte olan çift, 1990'da Bali'de resmi olmayan törenle evlendi ancak bu nikah kısa süre sonra geçersiz ilan edildi.

Jerry Hall, Jagger'ın 7. çocuğu Lucas'ı dünyaya getiren Brezilyalı model Luciana Gimenez Morad'la aldatıldığını öğrenince ilişkilerine son vermişti.


Independent Türkçe, Daily Mail, Mirror

DAHA FAZLA HABER OKU