Monica Bellucci, Tim Burton'la ilişkisine dair ilk kez konuştu: "Onu seviyorum"

İkili, ilk olarak şubat ayında romantik bir ilişkiye girmişti

Tim Burton, 21 Ekim 2022'de 14. Lumiere Film Festivali'nde Monica Bellucci'den Lumiere Ödülü'nü almıştı (AFP)

Monica Bellucci, şubatta çiftin çıktıklarına dair söylentilerin çıkmasının ardından, Tim Burton'la ilişkisi hakkında ilk kez kamuoyu önünde konuştu.

Ekranların 58 yaşındaki büyüleyici İtalyan yıldızı, 64 yaşındaki sinemacıyı “sevdiğini” ve bir araya gelmelerinin “hayatta nadiren gerçekleşen” bir şey olduğunu söyledi.

Bellucci, Elle France'a verdiği yeni röportajda şunları söyledi:

"Ne diyebilirim ki... Her şeyden öncebu adamla tanıştığıma memnunum."

Hayatta nadiren gerçekleşen o karşılaşmalardan biri... Adamı tanıyorum, onu seviyorum ve şimdi yönetmenle tanışacağım, başka bir macera başlıyor.

Bellucci, "Tim'i seviyorum" diye ekledi. 

Ve Tim Burton'a büyük saygı duyuyorum.

Çift, Sevgililer Günü'nde Ritz Paris Oteli'nin dışında kol kola yürürken ve öpüşürken görüntülenmişti. Haberlere göre, Ekim 2022'de Lyon'daki Lumiere Film Festivali'nde birbirlerini gördükten sonra, o zamana kadar zaten 4 aydır çıkıyorlardı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

İkili, ilk kez 16 yıl önce 2006 Cannes Film Festivali'nde kırmızı halıda tanışmıştı ancak söylenene göre Lyon'da yeniden bir araya geldiler.

The Matrix Reloaded'ın yıldızı, Lumiere Film Festivali'nin onur konuğu olmuş ve Burton'a Lumiere Yaşam Boyu Başarı Ödülü'nü takdim etmişti.

Model ve aktris, şu anda Londra'da Burton'la Beterböcek 2'nin (Beetlejuice 2) çekimlerini sürdürüyor.

Bellucci dergiye şunları söyledi: 

Canavarların nazik olduğu bu rüya dünyasını seviyorum, sanki karanlık yönlerimizi parlak, bağışlayıcı bir şeye dönüştürebilirmişiz gibi.

Tim Burton'ın filmleri bunun hakkında çok şey söylüyor.

Edward Makaseller'in (Edward Scissorhands) yönetmeni daha önce Helena Bonham-Carter'la uzun süreli bir ilişki yaşamıştı. 2014'te ayrılana kadar 13 yıl birlikte olan çiftin 20 yaşındaki Billy ve 16 yaşındaki Neil adında iki oğulları var.

Eski çift, Belsize Park'ta bitişik evlerde yaşamış ve daha sonra mülkleri birleştirmiş ancak ayrı evlerde yaşamıştı.

The Crown'ın yıldızı geçen yıl, Burton'la ayrılması hakkında samimi açıklamalarda bulunmuş ve çift hiç evlenmemiş olmasına rağmen bunu "acılı bir boşanma" olarak tanımlamıştı. Bonham-Carter, şu anda kendisinden 20 yaş küçük sanat tarihçisi Rye Dag Holmnoe'yla çıkıyor.

Öte yandan Bellucci, daha önce İtalyan fotoğrafçı Claudia Carlos Basso'yla ve ardından Fransız aktör Vincent Cassell'le olmak üzere iki kez evlenmişti. 

Bellucci'nin Basso'yla evliliği sadece 6 ay sürmüştü. Bellucci, Cassell'le 1999'da evlenmiş ve 2013'te boşanmıştı. Çiftin Deva ve Leonie adında iki kızları var.

2009'da Cassell, Bellucci'yi "ilk gerçek aşkı" olarak tanımlamış ve birlikte çalışmanın bazı evli oyuncular için işe yaramasa da kendileri için işe yaradığını söylemişti.

O dönem Cassell "Bütün günü sevdiğiniz biriyle geçirmek eğlenceli ama işi ve hayatı ayrı tutuyoruz" demişti. 

Uyumadan önce yatakta yatıp senaryoları karşılaştırmıyoruz.

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style/

Independent Türkçe için çeviren: Onur Bayrakçeken

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU