Netflix'in yeni filmi Extraction 2'deki 21 dakikalık sahne alay konusu oldu

Dikkatli bir izleyicinin attığı tweet, 1 milyondan fazla kez görüntülendi ve komik tepkiler aldı

16 Haziran'da gösterime giren Extraction 2'yi izleyenler "Sekse en yakın şey bu" yorumunu yapmıştı (Netflix)

Bir aksiyon yıldızının ihtiyacı olan bir şey varsa, o da işler çığırından çıktığında kurşun geçirmez olabilmek. Ve Chris Hemsworth, yeni filmi Extraction 2'de bunu başarmış gözüküyor. 

Netflix'in geçen hafta yayımlanan ve anında en çok izlenenler arasına giren aksiyon filminde Hemsworth bir kez daha paralı asker Tyler Rake rolünde. Her devam filminde olduğu gibi Extraction 2'de de her şey daha büyük, zorlu ve abartılı. Tıpkı dudak uçuklatan 21 dakikalık tek çekim aksiyon sekansı gibi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Keskin gözlü ve dikkatli bir izleyici, o uzun sekansta Tyler Rake'in vurulmamak için kullandığı benzersiz taktiği fark etti.

Hızla giden bir trende kötü adamlardan kaçmaya çalışan Rake, vagonda bir kapı açıyor ve kendini devasa makineli tüfeğe sahip bir helikopterle yüz yüze buluyor. Rake, kendini kurtarmak için merdivenin arkasına saklanıyor. 

Tam bu an, bir sosyal medya kullanıcısı tarafından paylaşıldı. Tweet, 1 milyondan fazla kez görüntülendi ve komik tepkiler aldı.

Biri, viral olan tweet'e şöyle yanıt verdi: 

İlginç gerçek: Merdiven basamakları arasındaki boşluklar kurşun geçirmez.

Bir başkasıysa aynı sekansta sadece birkaç dakika sonra Rake'in trenin üstüne çıkıp başka bir helikopterle çatışırken yine kendini kurşunlardan korumasına gerek olmadığına dikkat çekti.

Hemsworth Good Morning America'ya yaptığı açıklamada 21 dakikalık tek plan çekimlerinin "yaklaşık altı hafta" sürdüğünü ve 400'e yakın figüranın rol aldığını söylemişti

Extraction 2, halen Netflix'te izlenebilir.


Independent Türkçe, Insider, Good Morning America
 

DAHA FAZLA HABER OKU