İYİ Parti lideri Akşener'den Bakan Bozdağ'a: Ne ara o cıvık cıvıklıktan sen FETÖ düşmanı oldun muhterem?

"Ben 8 sene Meclis yönettim. FETÖ kazanır diyen abi girişir övmeye FETÖ’yü, saygılarını gönderir. Ne ara o cıvık cıvıklıkta sen FETÖ düşmanı oldun muhterem?"

Görsel: ANKA

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Manisa'da halka hitap etti.

Kürsüye "Başbakan Meral" sloganlarıyla çıkan Akşener "Elbette sizin helal oylarınızla ben başbakan olacağım. 'Başbakan Meral' tezahüratı birilerinin sinir sistemini laçka etti, vallahi Zanax kurtarmaz öyle vaziyette" dedi.

İktidar kanadının seçim propagandalarında kendilerine yönelik kullandığı dile de tepki gösteren Akşener "Biri çıktı dedi ki, çok komikler ya, biz kazanırsak FETÖ kazanacakmış. Ben 8 sene Meclis yönettim. FETÖ kazanır diyen abi girişir övmeye FETÖ’yü, saygılarını gönderir. Ne ara o cıvık cıvıklıkla sen FETÖ düşmanı oldun muhterem?" diye konuştu.
 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Açıklamalarında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nu ifadelerini de eleştiren Akşener şunları kaydetti:

Asayişimizden sorumlu adam erkek erkeğe evliliğe taktı. Biz kazanırsak erkeklerle erkekler evlenecekmiş ama fantezide sınır yok; erkeklerle hayvanların evliliğini de serbest bırakacakmışız. Psikiyatristler bunları muayene edip tedavi etmeli. Hiçbirinin cezai ehliyeti kalmadı, şu anda ülkeyi yönetecek durumda değiller.    

Erdoğan'a seslendi

Ali Yeşildağ'ın iddiaları da Akşener'in konuşmasında yer buldu.

Akşener şunları kaydetti:

Ali Yeşildağ bir açıklama yaptı. Antalya Havalimanı, 3 milyar bir yerde Euro geçiyor.  3 milyar Euro’ya bir kankaya veriliyor. İşletmenin satışı. Başka bir firma 5 milyar Euro veriyor. Onun dosyasından evrak çalınıyor, öbürüne 3 milyar Euro’ya veriliyor. Ali Yeşildağ deyimine göre 1 milyar dolarcık, onun deyimiyle Tayyip Abi tarafından alındığını söylüyor.

Bu ülkenin Cumhurbaşkanı, 1 milyar dolar bu ülkenin parasının alınıp cebine atıldığına dair bir iddia var, sen bizi mezara gömecek yerde böyle bir iddianın doğru olmadığını anlatsana milletimize.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU