Game of Thrones'un Mance Raydar'ı: Dizideki cinsellik seviyesi beni epey soğutmuştu

Aktör üçüncü sezondan 5. sezona kadar Mance Rayder'ı canlandırdı

(HBO)

Ciarán Hinds, seks sahnelerinin sayısı nedeniyle Game of Thrones'da rol almakla ilgili çekinceleri olduğunu itiraf etti.

İrlandalı aktör HBO'nun fantastik destanında, daha sonra "Duvar'ın Ötesindeki Kral" adıyla bilinen, Gece Nöbeti'nin eski üyesi Mance Rayder'ı canlandırmıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

The Independent'a verdiği yeni röportajda Hinds, 2013'ten 2015'e kadar üç sezon boyunca rol aldığı dizide geçirdiği zamanı anlattı.

Hinds, muazzam bir hit olmasına rağmen aşırı müstehcen içeriği nedeniyle rolü kabul ederken ikilemde kaldığını söyledi.

The Independent'a verdiği röportajda Hinds, "Dizideki cinsellik seviyesi beni epey soğutmuştu çünkü diziyi esas siyasi anlatımından koparıyordu" dedi.

Ama sanırım onların açısından iş böyle yapılıyor.

Sayısız seks sahnesiyle meşhur olan Game of Thrones'da Yara Greyjoy'u canlandıran Gemma Whelan 2021'de, oyuncuların genelde samimi sahneleri çekerken "kendi hallerine bırakıldığını" söylemişti. Whelan bu durumu "çılgın bir karışıklık" diye nitelendirmişti.

The Independent'a verdiği röportajın bir başka yerinde Hinds, eşi Hélène Patarot'la birlikte rol aldığı İrlanda dizisi The Dry'daki bir seks sahnesinde samimiyet koordinatörüyle çalıştığından bahsetti.
 

Mance Rayder

Hinds, Game of Thrones'da Mance Rayder rolünde (HBO)


Samimiyet koordinatörünün, Hinds'ın kızı Aoife'nın Sally Rooney'nin hit romanı Normal İnsanlar'ın (Normal People) BBC Three uyarlamasında Connell'ın (Paul Mescal) kız arkadaşını canlandırırken kullandığı koordinatörle aynı kişi olduğu ortaya çıkmış.

Hinds, "Kızıma sordum çünkü bana garip geliyor" dedi.

Ben o kuşaktan değilim. [Ben ve rol arkadaşlarım], cinsel içerikli sahnelerde birlikte yapmamız gereken her şeyi konuşurduk.

Hikayeyi birlikte nasıl anlattığımızla ilgili bu. Bu yüzden neden bir anda her yerde samimiyet koordinatörlerinin belirdiğini anlamadım. Oyuncular olarak ne yaptığımızı ruhumuzun söylemesine izin veririz.

Hinds şöyle devam etti:

Aoife ise "Hayır, harikaydı çünkü kendi duygusal bağlamın askıya alınıyor ve tam anlamıyla bale gibi zarif ve kontrollü olmasa da yalnızca kendi libidonun [peşinden gitmiş de] olmuyorsun" dedi.

The Independent'ın Hinds'la yaptığı röportajın tamamını buradan okuyabilirsiniz.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Onur Bayrakçeken

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU