Eşi ve hayranları, restoranda sinir krizi geçiren Britney Spears'ı savundu

Asghari'nin Spears'a katlanamayıp restoranı terk ettiği öne sürülmüştü

Britney Spears ve Sam Asghari, Haziran 2022'de evlenmişti (AP)

Dünyaca ünlü şarkıcı Britney Spears'ın bir restoranda sinir krizi geçirdiğine yönelik haberlere pop yıldızının eşinden ve hayranlarından cevap geldi.

Dün (15 Ocak) TMZ'de yer alan haberde, Spears'ın videoya alındığını fark ettikten sonra bir anda bağırmaya başladığı ve anlamsız cümleler kurduğu ifade edilmişti. Eşi Sam Asghari'nin de Spears'ı sakinleştirmeyi başaramadığı ve dayanamayıp restoranı terk ettiği yazılmıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Haber, Spears'ın bağırırken bir yandan restoran menüsüyle yüzünü kapatmaya çalıştığı anların videosuyla paylaşılmıştı.

Ünlü şarkıcının hayranları, magazin sitesi TMZ'yi Spears'a yönelik karalama kampanyası yürütmekle suçladı.

Spears'a destek çıkan hayranları, ünlü yıldızın babasının vesayeti altında yaşadığı 13 yıl boyunca medyadan yeterince baskı gördüğünü ve artık rahat bırakılması gerektiğini savundu.

Sosyal medyada TMZ'ye seslenen birisi şöyle yazdı:

Sevgili TMZ, bu haberlerle Britney'e sadece zarar veriyorsun. Bunu daha önce de yaptığınızı gördük ve bu tekrarlanmamalı. Onu bırakın, bırakın iyileşsin!


Bir başkası da TMZ'ye küfür ettiği tweet'inde Spears'ın hayranları olarak onu hep destekleyeceklerini dile getirdi.

Spears'ın hayranları, söz konusu habere "Britney'in özgür kalmasını savunanlar nerede? İstedikleri bu değil miydi?" yorumunu yapan kullanıcıya da tepki gösterdi ve birisi "Biz buradayız! Videoda sorun göremiyorum" yazdı.

Sam Asghari de "eşine katlanamayıp restoranı terk ettiğini" öne süren habere cevapsız kalmadı. Olaya Instagram hikayesinden yanıt veren Asghari, "İnternette gördüğünüz her şeye inanmayın" ifadesini kullandı.

Spears ise videonun internette yayılmasının hemen ardından Instagram'da imalı bir paylaşım yapmıştı.

Ünlü yıldızın paylaştığı güneş gözlüğü takan ve bacak bacak üstüne atan kadın görselinin üstünde "Bana yapamayacağımı söylediler, ben de bu yüzden yaptım" ifadesi yer almıştı.

Spears, bunun ardından kendine özgü dans figürlerini sergilediği ve orta parmağını gösterdiği bir video paylaştı. Ünlü yıldız, hiçbir açıklama yazmadığı videoyu yorumlara da kapadı. 

 

Independent Türkçe, WeGotThisCovered, HelloMagazine

DAHA FAZLA HABER OKU