Britney Spears ellerini kullanmadan yerdeki pastayı yedi

"İzlemek tuhaf veya uygunsuz mu geliyor? Hah, tüm olay da zaten bu!"

Britney Spears, 2008'den 2021'e kadar babası Jamie Spears'ın vesayeti altında yaşamıştı (Reuters)

Geçen günlerde Instagram hesabını bir kez daha kapatmasıyla dikkatleri üstüne çeken ünlü pop yıldızı Britney Spears, sosyal medya platformuna tartışmalı bir gönderiyle geri döndü.

Tüm vücudunu kaplayan kırmızı bir tulum giyerek video çeken Spears, gönderinin açıklamasında sosyal medya hesaplarını başkasının kullandığı iddialarına da cevap verdi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ünlü yıldız "Tüm hafta doğum günümdü. Instagram'ımın birkaç defa kapandığını biliyorum ama son iki seferde gerçekten ben yaptım" diye yazdı.

Videoya uzun bir açıklama yazan Spears, devamında yeni yıl planlarından bahsetti ve "Düğüne gitmek, rahat insanların yanında olmak, bir ya da iki şarkı söylemek istiyorum" dedi.

Spears'ın son dönemde evde kendi kendine çektiği dans videoları "tuhaf" bulunmuştu ve çıplak fotoğrafları çok eleştirilmişti.

Olumsuz eleştirilere rağmen benzer çekimlere devam eden ünlü yıldız, yeni videosunda da yere koyduğu pastayı ellerini kullanmadan yedi ve tüm yüzüne pasta bulaşmış halde dans etmeye devam etti.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Channel 8 (@britneyspears)


Paylaşımlarının "utandırıcı" olduğu yorumlarına da cevap veren Spears, açıklamaya şunları yazdı:

15 yıldır bana ilk kez eşit davranılıyor ve ben KURALSIZLIĞI bilmiyormuşum. Video biraz bulanık, kusura bakmayın. İzlemek tuhaf veya uygunsuz mu geliyor? Hah, tüm olay da zaten bu!"

Ünlü yıldız hesabını kapatmadan önce hayranlarından yoğun tepkiler almaya başlamıştı.

Yakın zamanda Spears, "Berbat olmayı severim" açıklamasıyla küvette çıplak bir fotoğrafını paylaşınca bir hayranı şu yorumu yapmıştı:

Kimse Britney'yi takmıyor mu? Bu, ondan beklediğimiz "özgürlük" değildi. Bir şeyler ciddi şekilde ters gidiyor ve bu fotoğrafları kim çekiyorsa durumdan sorumlu tutulmalı.

Spears'ın 13 yıl süren vesayetten kurtulması için Free Britney (Britney'e Özgürlük) hareketini başlatarak ona büyük destek veren hayranı Lauren Mars, The New York Post'a şöyle demişti:

Son derece endişeliyim. Özgürlük, kontrol edilmeden hayatını nasıl yöneteceğini bilmeyen biri için çok tehlikeli olabilir. Bu açıdan daha dikkatli olmalıydık. Sonuçlarını düşünmeden sadece özgürlüğüne kavuşmasına odaklandık. 

Ünlü yıldızın geçen yıl evlendiği eşi Sam Asghari'yse perşembe günü (8 Aralık) Instagram'dan yaptığı açıklamada "Sosyal medya travma yaratabiliyor. Bazen ara vermek iyidir" diyerek Spears'ın hesabını dondurmasını desteklemişti.

Kasım 2021'de babasının 13 yıllık vesayetinden kurtulan ve haklarını geri kazanan Spears, o günden beri sosyal medyayı çok aktif kullanıyor.

 

Independent Türkçe, Page Six, The New York Post

Derleyen: Aylin Şener

DAHA FAZLA HABER OKU