Prens Harry ve Meghan Markle, Noel'i Kraliyet Ailesi'yle geçirmeyecek: "İlişkileri dibe vurdu"

Prens Harry'nin anı kitabı daha yayımlanmadan Kraliyet'i sarstı

Prens Harry'nin anı kitabı 10 Ocak'ta yayımlanacak (AP)

Prens Harry ve Meghan Markle'a yakın kaynaklar çiftin Kraliçe II. Elizabeth'in ölümünden sonraki ilk Noel'i Britanya'da Kraliyet Ailesi'yle geçirme planlarının olmadığını söyledi.

Mirror'a konuşan kaynaklar Harry ve Meghan'ın Kraliyet'le ilişkisinin "neredeyse dibe vurduğunu" ve aileden Noel için davet gelirse bunu reddedeceklerini ifade etti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bu açıklamaların Prens Harry'nin uzun zamandır beklenen anı kitabı Spare'in (Yedek) adının ve basım tarihinin duyurulmasından birkaç gün sonra gelmesi dikkat çekti.

Kitabın basın bülteninde "ham, korkusuz dürüstlük" ifadelerinin kullanılmasının ve esere Prens Harry'nin kendini her zaman arka planda hissettiğini vurgulayan "Yedek" adının verilmesinin Kraliyet'i şimdiden sarstığı öne sürülmüştü.

Prens Harry'nin Kraliyet görevlerinden ayrılmasından sonra yeni Kraliyet Deniz Kuvvetleri Komutanı'nın kim olacağı da dün (28 Ekim) açıklandı.
 

(Penguin Random House)
(Penguin Random House)


Kral III. Charles bu göreve kendisini atadı.

Kraliyet uzmanları, uzun süredir beklenen atamanın Prens Harry'nin kitabının duyurulmasından sonra yapılmasını Kral III. Charles'ın oğluna cevabı olarak yorumladı.

Prens Harry ve Meghan Markle, Kraliçe II. Elizabeth'in 8 Eylül'deki ölümünden sonraki yas sürecini Britanya'da Kraliyet Ailesi'yle geçirmişti.

Aile üyeleri uzun süre sonra cenaze için bir araya gelince aralarındaki buzların eriyebileceği konuşuluyordu.

 

Independent Türkçe, Mirror, Daily Mail

Derleyen: Aylin Şener

DAHA FAZLA HABER OKU