Wall Street Kurdu'nun eski eşi, filmdeki doğruları ve yanlışları anlattı

Leonardo DiCaprio ve Margot Robbie, filmde eski gerçek çift Jordan Belfort ve Nadine Caridi'yi canlandırmıştı

(TikTok/drnaelmft)

Nadine Macaluso, Martin Scorsese'nin 2013 yapımı Para Avcısı (The Wolf of Wall Street) filminin doğruluğuna dair gerçekleri anlattı.

Başrollerinde Leonardo DiCaprio ve Margot Robbie'nin gerçek hayatta eskiden çift olan Jordan Belfort ve Maculoso'yu canlandırdığı, gişe canavarı drama-komedi filmi, Belfort'un milyonerleri dolandırarak kurduğu aracılık kurumunun başarısını ve çöküşünü anlatıyor.

Belfort'un 2007 tarihli aynı adlı anı kitabından uyarlanan film, uyarlanan materyale epey sadık kalıyor. Bununla birlikte, eski adı Nadine Caridi olan Macaluso'ya göre, filmin kendisinin "Yunan trajedisi olan aşk hayatını" tasvirine karşı çıkıyor.

Macaluso, TikTok videosunda "Jordan'ın gözünden bakarsanız, film gerçekten tutarlıydı. Ama bence benim objektifimden bakarsanız, tutarlı değildi ve bu mantıklı çünkü aslında evliliğimiz böyleydi" dedi.

Ancak terapiye gittim, terapist oldum, aslında doktoramı da yaptım ve ilişkisel travma konusunda uzman oldum ve bu sayede onun gerçeğini, kendi gerçeğimi ve ikisi arasındaki her şeyi ayırt edebiliyorum.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Macaluso, sonraki bir dizi videoda, filmden belirli sahnelere dair bakış açısını ve bu sahnelerin doğru olup olmadığını paylaştı.

Filmde Belfort'un yatının battığı ve İtalyan Donanması tarafından kurtarıldıkları ana atıfta bulunarak, "Çoğu tam olarak doğru değildi ancak tekne sahnesi tamamen doğruydu" dedi.

Macaluso, "Korkunçtu, dehşet vericiydi. 12 ila 18 saat boyunca fırtınadaydık ve hayatta kaldık" diye anımsadı.

Filmin Belfort'la nasıl tanıştığına dair tasvirinin gerçeğe "epey benzer" olduğunu ekledi ve Robbie'nin çiçeklerle dolu bir odada telefonla konuştuğu sahnenin doğru olduğunu onayladı.

Aslında eve, 130 metrekarelik çiçeklerle dolu 74 metrekarelik bir daireye gelmiştim.

Daha sonra Macaluso, Robbie'nin kendisinin ağır Brooklyn aksanını yakalayabilmesi için Avustralyalı oyuncuyla görüştüğünü anlattı.

Macaluso, "Margot ve konuşma koçuyla otelimin lobisinde buluştum, benim sesimi kaydettiler ve sonra onu akşam yemeğine götürdüm" diye hatırladı.

[Robbie] 22 yaşındaydı, çok sevimliydi, çok tatlıydı. Ve akşam yemeğinin ortasında Robbie bana, "Çıplak olmaktan ve tüm o seks sahnelerinden gerçekten korkuyorum" dedi.

Ben de dedim ki, "İşte bu kadar. Tam orada. Güçlü erkeklerle kendi gerçeğini konuşmaktan duyduğun o korku; bunu somutlaştırırsan harika bir iş çıkartırsın. Ve ne oldu biliyor musunuz? Başardı. Olağanüstüydü.

Macaluso ve Belfort, 1991'de evlenip 2005'te boşandı. İki çocukları var: Chandler ve Carter.

Şimdi yeniden evlenen Macaluso, travmatik bağlanma üzerine lisanslı bir terapist olarak çalışıyor, kişisel deneyimlerini başkalarını eğitmek için kullanıyor.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Sevgi Aydoğan

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU