Yıldız futbolcu Di Maria'nın eşi Manchester United kabusunu anlattı: "İngiltere'de yemekler iğrenç, insanlar tuhaf"

Arjantinli milli futbolcu Di Maria, kulübe rekor ücretle transfer olmuş fakat sonraki sezon zarar edilerek başka takıma geçmişti

Angel Di Maria ve Jorgelina Cardoso çiftinin iki kız çocuğu var (Instagram / Jorgelina Cardoso)

Angel Di Maria'nın eşi, forvet oyuncusunun Manchester United'da geçirdiği kısa dönem boyunca İngiltere'de çile çektiğini anlattı ve ülkedeki deneyimini "korkunç" kılan yemeklerden, hava durumundan ve insanlardan yakındı.

Arjantinli milli futbolcu Di Maria, 2014'te Real Madrid'den Manchester United'ın rekor bonsevis bedeli 60 milyon sterline (yaklaşık 1,3 trilyon TL) transfer olup Premier Lig kulübüyle 5 yıllık sözleşme imzalamıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Fakat transfer tam bir felaketti; Di Maria, ertesi sezon zararla Paris Saint-Germain'e satıldı. Yıldız futbolcunun eşi Jorgelina Cardoso'ysa çiftin Manchester'a gitmek için Madrid'den ayrılmakta çekinceli olduklarını fakat para yüzünden gittiklerini açıkladı.

Di Maria ve Cardoso daha önce Manchester City'nin Arjantinli forveti Sergio Aguero'yla eşi Gianinna Maradona'yı tatilde ziyaret etmişti ancak Cardoso, LAM televizyon kanalına verdiği röportajda o kabus senesinin beklediklerinden daha kötü geçtiğini ifade etti.

Cardoso "Angel bir gün bana geldi ve 'Manchester United'dan gelen şu teklife bak' dedi" diye anlattı. Cardoso, "Gitmek istemedim, ona yalnız gitmesini söyledim" diye ekledi. 

Bu para (Real Madrid'in) teklif ettiğinden çok daha fazlaydı. Böylece gittik. Bir şirkette çalışıyorsanız ve biri size maaşınızın iki katını teklif ediyorsa, koşarak gidersiniz.

Sergio Aguero'nun eşi Gianinna Maradona'yla arkadaştık ve bir yıl tatil için Manchester'a gitmiştik. Hep korkunçtu! Eve döndük ve dedim ki: Eğer transfer olursan, dünyanın herhangi bir yeri olabilir ama kesinlikle İngiltere olmasın.

Orası hiç hoşuma gitmedi... Bakın size söylüyorum. Herkes tuhaf. Etrafta dolaşıyorsun ve seni öldürüp öldürmeyeceklerini bilmiyorsun. Yemekler iğrenç. Kadınlar porselene benziyor. Angel ve ben Madrid'deydik, dünyanın en iyi takımındaydık, mükemmel yemek, mükemmel hava, her şey mükemmeldi. Ve sonra United'ın teklifi geldi...

Ona "Hayatta olmaz, olmaz" dedim ama maddi açıdan biraz daha güvende olacağımızı ve gitmemiz gerektiğini söyleyip durdu. Bunun için kavga ettik... Biz işler ters gittiğinde daha yakın olmaya çalışırız. Oraya gittiği için onu suçlamıyorum. Korkunçtu, çok korkunç. Ona sadece, "Sevgilim, burası korkunç, saat ikide gece oluyor" dedim.

Cardoso'nun yorumları, Brezilyalı milli futbolcu Casemiro'nun tıpkı Di Maria gibi Real Madrid'den Manchester United'a gidişinin ardından geldi. 30 yaşındaki oyuncu, İspanya'da geçirdiği başarılı birkaç sezonun ardından Old Trafford'da 5 yıllık bir sözleşme imzaladı.

Fransız savunma oyuncusu Raphael Varane da geçen sezon Real Madrid'den Manchester United'a transfer olmuştu.

 

* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/sport

Independent Türkçe için çeviren: Sevgi Aydoğan

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU