Chris Hemsworth’un kasları, eşini memnun etmemiş

Hemsworth, Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü’nde her zamankinden daha kaslı

Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü 8 Temmuz'da gösterime girdi

Chris Hemsworth, eşi Elsa Pataky’nin Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü’ndeki kaslı fiziğine çok bayılmadığını söyledi.

USA Today’e konuşan Hemsworth “Eşim kaslarımın ‘çok fazla’ olduğunu söyledi. ‘İşte bu’ diye tepki veren çok fazla erkek arkadaşım var ama bir sürü kadın arkadaşım ve aile üyeleri ‘Iyk’ diyor” dedi.

Marvel Sinematik Evreni’nin yeni filmindeki Thor rolünde her zamankinden daha iri bir görünüme büründüğünü söyleyen Hemsworth şu ifadeleri kullandı:

Pandemide hapisteymişçesine evde oturmaktan sıkıldığım için böyle oldu. Ye, spor yap, ye, spor yap, ye, spor yap… Yapacak başka şey yoktu. Sonuç olarak bu filmde her zamankinden daha iri oldum.

Filmin yönetmeni ve Korg’u seslendiren Taika Waititi “Zaten kocamandı; kolları normalin iki kadardı, kafam kadar genişti. Antrenörler ve ekip bana Chris’in bunu nasıl yaptığını soruyor ama tamamen doğal” dedi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Yakın zamanda ABC kanalında yayımlanan Good Morning America programında “birkaç saatte bir” yemek yediğini ve çok ağır egzersiz yaptığını söyleyen Hemsworth bunu 4 ay boyunca sürdürmenin çok zor olduğunu belirtmişti.

Thor serisinin bu 4. filminde Chris Hemsworth’e Natalie Portman ve Christian Bale eşlik ediyor. Filmde Hemsworth’un eşi ve çocuklarının da ufak rolleri bulunuyor.

2010’dan beri evli olan Chris Hemsworth ve Elsa Pataky çiftinin üç çocuğu var.

 

Independent Türkçe, Insider, USA Today

Derleyen: Aylin Şener
 

DAHA FAZLA HABER OKU