Kanye West'in yeni sevgilisi: Kim Kardashian'a benzediğimi düşünmüyorum

Kanye West'in yeni sevgilisi, rapçinin eski eşine benzetiliyor

Chaney Jones (sağda) kendisini Kim Kardashian'a (solda) benzetenlerle aynı görüşte değil (Fotoğraflar: Instagram/@kimkardashian - Instagram/@chaneyjonesssss)

Ünlü rapçi Kanye West'in yeni sevgilisi model Chaney Jones, kendisiyle Kim Kardashian arasında hiçbir benzerlik görmediğini söyledi. 

44 yaşındaki West, reality show yıldızı olan eski eşi Kardashian'dan ayrıldıktan bir süre sonra 24 yaşındaki Jones'la çıkmaya başlamıştı. West'in birçok hayranı, Jones'la Kardashian'ın ikiz gibi birbirlerine benzediğine dikkat çekmişti.

Keeping Up With The Kardashians programının 41 yaşındaki yıldızı 4 çocuk sahibi olduğu West'ten bu ay boşanmıştı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

West, Kardashian'la ayrıldıktan hemen sonra Julia Fox'la birlikte olmuş ancak bu ilişki uzun sürmemişti. Yaklaşık iki ay sonra rapçi, Fox'tan da ayrılmış ve Jones'la şubatta görüntülenmeye başlamıştı. 

Amerikan magazin kuruluşu TMZ'nin ayaküstü sorduğu soruları yanıtlayan Jones, Kardashian'a dair, "Gerçekten bu konu hakkında konuşmak istemiyorum" dedi. 

Model, Kardashian'la arasında herhangi bir benzerlik görüp görmediğine yönelik soruyaysa, "Hayır, pek sayılmaz" diye yanıt verdi. Jones ayrıca West'le birlikte Kardashian'a dair hiç konuşmadıklarını dile getirdi. 

West, Kardashian'ın kendisinden sonra 28 yaşındaki komedyen Pete Davidson'la birlikte olmasını kaldıramamış ve sosyal medyada çifte dair hakaret içerikli paylaşımlar yapmıştı.

Rapçi saldırgan tavrı nedeniyle 3 Nisan'da düzenlenecek Grammy Ödülleri'nde sahneye çıkmayacak. West'in sahne performansı organizatörler tarafından iptal edildi

 

Independent Türkçe, Mirror, TMZ, Cumhuriyet

DAHA FAZLA HABER OKU