Matthew Perry'nin yeni kitabı ortalığı karıştıracak: "Jennifer Aniston, Brad Pitt'le ilgili sırların ortaya dökülmesinden korkuyor"

Aniston'ın Friends'ten arkadaşı Perry, yıldız çiftin boşanma süreci hakkında geniş bilgi sahibi

Jennifer Aniston'ın yıldızının parladığı Friends 1994'te yayımlanmaya başlamış ve 10 sezon sürmüştü (NBC)

Friends'te canlandırdığı Chandler Bing karakteriyle adını bütün dünyaya duyuran Matthew Perry, anılarını kaleme aldığı kitabı çıkarmaya hazırlanırken ilginç bir iddia ortaya atıldı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Closer dergisinin konu hakkında bilgisi olan kaynaklara dayandırdığı habere göre dizinin yıldızlarından Jennifer Aniston, 1 Kasım'da raflardaki yerini almaya hazırlanan kitapta özel hayatının saçılma ihtimalinden dolayı endişeli.

52 yaşındaki Perry, Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing (Arkadaşlar, Aşıklar ve Büyük Korkunç Şey) adlı kitapla ilgili yaptığı paylaşımda "Geçmişte benim hakkımda çok şey yazıldı. Halkın haberleri benden duyma zamanının geldiğini düşündüm" ifadelerini kullanmıştı:

Ama bazen anlatmayacakmışım gibi görünse de hikayemi anlatmak için yaşadım. Ve hepsi burada.

Adları açıklanmayan kaynaklar, Aniston'ın özellikle 2005'te boşandığı Brad Pitt'le ilgili sırların dökülmesinden korktuğunu öne sürdü.

Dergide şu ifadelere yer verildi:

Perry'nin, özel hayatında neler döndüğü hakkında çok şey bildiği ve evliliğiyle ilgili özel ayrıntılara hakim olduğu düşünülürse Aniston'ın endişeli olmak için iyi bir nedeni var.

Efsane kadro, Friends'in geçen yıl yayımlanan özel bölümünde dizinin sona ermesinin ardından aynı odada sadece iki kez birlikte olduklarını itiraf etmişti.

Dergiye konuşan kişiler bu mesafenin, 53 yaşındaki Aniston'ın endişesini artırdığını öne sürdü:

Dostları, Perry'nin ona asla ihanet etmeyeceğini ısrarla söyleyerek Aniston'ın sinirlerini yatıştırmaya çalışıyor. Ancak Aniston, Perry'yle son birkaç yıldır çok az konuştuğunu ve yakın bağlarının büyük ölçüde koptuğunun farkında… Perry'nin, sırları ortaya saçtığı takdirde kaybedeceği bir dostluk yok. Bu durum yüzünden Aniston çok gergin hissediyor.

 

Independent Türkçe, Closer, Mirror

Derleyen: Uğurcan Yıldız

DAHA FAZLA HABER OKU