Stranger Things yıldızı Harbour: Millie Bobby Brown için endişeliyim

"Onun için, kazandığı şöhret ve mücadele etmesi gereken her şey için endişeleniyorum"

David Harbour, 4. sezonun dizinin en sevdiği sezonu olduğunu söylemişti (Netflix)

David Harbour, şöhretin genç rol arkadaşı Millie Bobby Brown'u kötü etkileceğinden endişelendiğini açıkladı.

Stranger Things'te Jim Hopper'ı canlandıran Harbour, dizide birlikte rol aldığı, Eleven karakterini oynayan Brown hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ünlü oyuncu 17 yaşındaki yıldızı ünlü olmadan önce de tanıdığını ifade etti. "Millie ve benim her zaman özel bir ilişkimiz oldu çünkü onu çok küçükken de tanıyordum" diyen Harbour, sözlerini şöyle sürdürdü:

Ona karşı gerçek bir koruma hissim var. Gerçek bir endişem var. Onun için, kazandığı şöhret ve mücadele etmesi gereken her şey için endişeleniyorum.

Brown, popüler Netflix dizisinin başladığı 2016'da sadece 12 yaşındaydı. Genç yıldız, dizide Hopper'ın evlat edindiği Eleven rolüyle büyük çıkış yapmıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

"Ona karşı her zaman baba şefkati hissettim" diyen Harbour, dizide Eleven'a babalık eden bir karakteri canlandırdığı için aileye dair düşüncelerinin de değiştiğini ifade ediyor.

Harbour, Eleven'a baba olurken, bilinçaltının gerçek hayatta bunu taklit etmeye çalıştığını hissediyor.

"Özgürlüğümü, bağımsızlığımı severdim" diyen ünlü oyuncu, şöyle devam etti:

Dizi, kalbimi birçok farklı şekilde açmamı sağladı. Bir ailem olmadan varlığımın ne kadar zayıf olduğunu anladım.

"Yeni sezonda baba imajından çıkıyorum"

Kasaba şerifi Jim Hopper, popüler dizinin ilk üç sezonunda izleyicinin karşısına şefkatli ve yalnız bir baba figürü olarak çıkmıştı.

Her ne kadar Harbour bu karakterin, gerçek hayatına da sirayet ettiğini söylese de 4. sezonda işler değişecek gibi görünüyor.

Son olarak Hellboy ve Black Widow aracılığıyla izleyici karşısına çıkan oyuncu, karakterin yeni bölümlerde geçireceği değişimle ilgili şu sözleri sarf etmişti:

Bu sezon Hopper hakkındaki ilginç şeylerden biri de, onu birçok kez baba olarak gördük, ama ben onun savaşçı yanını ortaya çıkarmak istedim.

Jim Hopper'ın bir önceki sezondaki ölümü, herkesi üzmüştü. Ancak yeniden canlanacak olması hayranları heyecanlandırdı.

Stranger Things, yeni sezonu Kovid-19 nedeniyle ertelenen yapımlar arasında yer alıyor. Çekimleri süren dizinin hayranlarla ne zaman buluşacağına dairse henüz resmi bir açıklama yapılmadı. 

 

Independent Türkçe, Page Six, Screen Rant, Beyaz Perde

Derleyen: Çağla Üren

DAHA FAZLA HABER OKU