Kraliyet kaynakları: Kate Middleton'ın Prenses Diana heykelinin açılışına katılmaması çok şey anlatıyor

Törene katılacakların sayısının Kovid-19 önlemleri nedeniyle büyük oranda azaltıldığı belirtildi

Kraliyet ailesine dair gelişmeleri aktaran gazeteciler Kate Middleton'ın uzun süredir Prens William ve Prens Harry'nin bağlarının bütünüyle kopmamasını sağlayan unsur olduğunu belirtiyor (AFP)

Kraliyet ailesine yakın kaynaklar Cambridge Düşesi Kate Middleton'ın perşembe Prenses Diana'nın onuruna açılacak heykel için düzenlenecek törene katılmamasının aileye dair pek çok şey söylediğini aktardı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Harper's Bazaar'da yer alan habere göre Kovid-19'un delta varyantının Birleşik Krallık'ı etkilemeyi sürdürmesi nedeniyle Kensington Sarayı'nda düzenlenecek törende planlanandan daha az  sayıda katılımcı olacak. 

Prenses Diana'nın 60. doğum günü onuruna yapılacak törene dahil edilmeyenler arasında Prens William'ın eşi Kate Middleton'ın da bulunması dikkat çekti. 

Page Six'e konuşan bir kaynak, Prens Harry ve Prens William'ın arasını yumuşatması beklenen Kate Middleton'ın heykel açılışında yer almayacak olmasının çok şey anlattığını söyledi.

Catherine'in yokluğu çok şey anlatıyor. Bence katılımcı sayısını düşük tutmak Catherine'in uzak tutulması için mükemmel bir 'mazeret'. William dramadan bıktı ve Catherine'in buna sürüklenmesine gerek yok. Çocuklarıyla özel bir aile ziyareti planlıyorlar ve bu özel an, kamuoyuna yapılacak açıklamadan daha önemli.

Prens William'ın merakla beklenen törenin "Sussex dramasıyla" gölgelenmesini istemediği belirtildi. 

Prens Charles'ın da merhum eski eşi adına yapılacak etkinliğe "eski yaraların" açığa çıkabileceği gerekçesiyle katılmayacağı öne sürüldü. 

The Telegraph'ın bildirdiğine göreyse 39 yaşındaki William ve 36 yaşındaki Harry'ye heykel komitesi, heykeltıraş Ian Rank-Broadley, bahçe tasarımcısı Pip Morrison ve Prenses Diana'nın yakın arkadaşları eşlik edecek. 

 

Independent Türkçe, The Telegraph, Harper's Bazaar

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU