Paris Hilton hayatını konu alan belgeselde çocukluk travmasına değinerek ağladı: "Aslında kim olduğumu kimse bilmiyor"

“This is Paris” belgeselinin fragmanında Hilton, “Bir karakteri canlandırmaya o kadar alıştım ki normal olmak benim için zor” ifadelerini kullanıyor

Uzun süredir gözlerden uzak olan Hilton, yeni belgeselle tekrar hayranlarının karşısına çıkacak (YouTube)

ABD’li şarkıcı, model ve Hilton otellerinin varisi Paris Hilton’ın hayatını mercek altına alacak “This is Paris” belgeseli, bir süredir medyanın ilgisinin uzağındaki Hilton’a dair ilginç bilgileri açığa çıkaracak.

People'ın haberine göre YouTube Originals’ta yayımlanacak belgeselin fragmanında Hilton, ışıltılı hayatının perdesini aralayarak çocukluk travmasına işaret ediyor. Hilton bahsi geçen fragmanda şu ifadeleri kullanıyor:

Tüm dünyanın beni tanıdığını düşündüğünü hissediyorum. Aslında kim olduğumu kimse bilmiyor. Bazen ben bile kim olduğumu bilmiyorum. Eskiden böyle değildim. Bir karakteri canlandırmaya o kadar alıştım ki normal olmak benim için zor.

Fragmanda hem güncel görüntüler hem de Hilton’ın çocukken evinde çekilen görüntüler yer alıyor. Videoda Hilton gençken Utah’daki okula kaydolduğu sırada çekilen görüntüler de mevcut.

 

 

Belgeselde ayrıca Paris Hilton’ın kız kardeşi Nicky Rothschild Hilton ve annesi Kathy Hilton da bulunuyor. 

 

 

Paris Hilton gözleri yaşlı bir biçimde, “Çocukluğumda hiç kimseyle konuşamadığım bir şey oldu” diye belirtiyor. Kız kardeşi Nicky ise, “Çok kuvvetli bir çığlık duymuştum” diye hatırlatıyor. Paris Hilton biraz durakladıktan sonra şu ifadeleri kullanıyor:

Fakat bunu size anlatamam çünkü anlatmayı her denediğimde onlar tarafından cezalandırılabilirim. Buna dair hala kabuslar görüyorum. Akıl sağlığımı koruyan tek şey, oradan çıktığımda kim olmak istediğimi düşünmekti. Bu markayı, kişiliği ve karakteri yarattım ve o zamandan beri ona bağlıyım.

Nicky ardından şu ifadelerle duruma biraz daha açıklık getiriyor:

Travmaya dair zihin unutur ama beden asla unutmaz derler. İçinize hapsolur ve her an ortaya çıkabilir.

Belgeselin yönetmen koltuğunda Emmy Ödüllü Alexandra Dean oturuyor ve belgesel uluslararası kişiliğin hayatına dair bilinmeyen noktalara ışık tutmayı amaçlıyor. 

 

 

Büyük büyük dedesi Hilton otellerinin kurucusu olan Paris Hilton, belgesel çekiminin “neredeyse iyileştirici bir etkisi” olduğunu da belirtiyor. 

“This is Paris” belgeseli 14 Eylül’den itibaren izlenebilecek. 

 

Independent Türkçe, People

DAHA FAZLA HABER OKU