NBC, The Office ekibini yeniden bir araya getirmeyi planlıyor

Henüz resmi bir açıklama yapılmamış olsa da NBC’nin The Office ekibinin özel bir bölümde yeniden bir araya gelmesini planladığı aktarıldı

The Office'in yayın hayatı 2013'te sona ermişti (NBC)

ABD’li yayın kuruluşu NBC Universal'ın yeni yayın platformu Peacock için The Office ekibinin yeniden bir araya gelmesini düşündüğü belirtildi.

Screen Rant’in haberine göre henüz resmi bir açıklama yapılmamış olsa da dünyaca ünlü sitcom The Office, Britanyalı komedyen Ricky Gervais’in aynı isimli İngiliz yapımı dizisinden uyarlanmıştı.

Dizinin Amerikan versiyonunda ikonik Michael Scott karakterini Steve Carell canlandırıyordu. Öte yandan dizi Netflix’te de yayımlanmaya başlamasının ardından çok daha geniş bir izleyici kitlesine ulaşmıştı.

The Office, sürekli olarak Netflix’te en çok izlenen içerikler arasında yer alıyor ve dünyaca ünlü Friends gibi başka sitcomların önüne dahi geçti.

Geçen yıl dizinin, 2020’nin sonunda Netflix’ten çekileceği açıklanmıştı. Dizinin bundan sonra özel olarak Peacock’ta, en azından ABD için, yayımlanacağı belirtilmişti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

NBC’nin The Office’i Peacock’ta yayımlama kararının iş açısından mantıklı olduğunun görüldüğü belirtildi. Yayın platformları arttıkça, bu platformların izleyenleri kendine çekmesi de her geçen gün zorlaşıyor.

HBO’nun da yakın zamanda kendi platformu HBO Max’ı duyurması ve Friends’in yayın haklarını aldığını açıklaması, benzer bir durumun NBC için de yaşanabileceğinin sinyallerini veriyor. HBO Max’ın açılışının Friends ekibinin yeniden bir araya geldiği show’la gerçekleştirileceği duyurulmuştu.

Benzer biçimde NBC Universal’ın da The Office dizisi için ekibin yeniden bir araya geldiği özel bir bölüm düşündüğü aktarıldı. Ayrıca şirketin dizinin yaratıcılarından Greg Daniels ile de görüştüğü belirtildi. Ancak şu an resmi bir planın olmadığı da eklendi.

Öte yandan dizide Pam karakterini canlandıran Jenna Fischer ve Angela karakterini canlandıran Angela Kinsey, 2019’un sonundan bu yana Office Ladies isimli bir podcast yürütüyor. İkilinin dizinin pek çok takipçisinin ilgisini podcast ile çekmeyi başardığı görülüyor. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant

DAHA FAZLA HABER OKU