Avengers 5'in konusu Endgame'deki hangi sürprizde saklı olabilir?

Yönetmenler Joe ve Anthony Russo daha önce benzer bir ipucu vermişti

Marvel'ın ayrıca yeni dönemde Thanos'un çocukluğunu ele almayı planladığı belirtilmişti (Marvel)

Bir sonraki Avengers filminin dayanağı, Avengers: Endgame'deki sürprizle çoktan ortaya çıkmış olabilir.

En azından keskin gözlü Marvel izleyicisinin sosyal medya paylaşımının ardından ortaya çıkan yeni teoriye göre.

Reddit kullanıcısı u/wafflespls kısa süre önce Hulk'un iki görüntüsünü paylaştı. Bunlardan ilkinde Hulk-Bruce Banner melezi "Profesör Hulk", geçen yıl vizyona giren Endgame'de çökmesini önlemek için Avengers Karargahı'nın enkazını tutarken görülüyor. İkincisi de Marvel çizgi romanındaki spesifik çizimde Hulk'u dağın düşmesini engellerken gösteriyor.

İki fotoğraf, "Bu tesadüf olamaz, değil mi?" yorumunu içeren başlıkla paylaşıldı.

 

 

Kültür sitesi Inverse bu benzerliğin, kapağında Hulk'un dağı havada tuttuğu popüler Avengers çizgi roman serisi Secret Wars'a nasıl gönderme yapıyor olabileceğini açıkladı.

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı (Captain America: Civil War) ve Avengers: Sonsuzluk Savaşı (Infinity War) dahil önceki Marvel filmleri de belli başlı çizgi roman serilerine dayanıyordu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Sonsuzluk Savaşı'nın Los Angeles'ta 2018'deki gösteriminde Endgame yönetmenleri Joe ve Anthony Russo, Marvel Sinematik Evreni'ne ancak Secret Wars'un film uyarlamasını çekebilirlerse döneceklerini söylemişti.

Bazı hayranlar geçen yılki Örümcek-Adam: Evden Uzakta'da (Spider-Man: Far From Home) da Secret Wars'a yapılan bariz atfı fark etmişti. Bir dizi farklı Örümcek Adam kostümü gösterildiğinde birçok kişi, kahramanın siyah kostümünün Secret Wars çizgi roman serisinden olduğunu öne sürmüştü.

Herhangi bir yeni Avengers filmi açıklanmamış olsa da, Marvel'in devasa çapraz filmlerini önümüzdeki birkaç yıl içinde yeniden canlandırması büyük ölçüde bekleniyor. Avengers 5 muhtemelen 2024'te vizyona girecek.

Bir başka hayran teorisi Endgame'in silinen sahnelerinin birinde yer alan ayrıntıya dayanarak gelecek Avengers filminde Thanos'un geri dönebileceğini öne sürdü.

Marvel bu hafta yaptığı Instragram paylaşımında Sonsuzluk Taşları'nın durumunu doğruladı. Paylaşımın öncesinde Sonsuzluk Taşları'nın Endgame'deki belirgin tahribatın ardından atom seviyesinde yeniden bir araya getirilebileceği tahmin edilmişti.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Ata Türkoğlu

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU