Robert De Niro koronavirüs yüzünden parasız kaldığını açıkladı

Ünlü aktör iki çocuğunu ve ayrıldığı eşini yaşadığı eve almıyor

76 yaşındaki Hollywood efsanesi, oynayacağı bir filmin bu yaz yapılması planlanan çekimlerinin ertelendiğini bildirdi (AFP)

1997’de evlendiği ünlü aktörle 2018’de tekrar ayrılan Grace Hightower, kredi kartı limitinin 50 bin dolardan 100 bin dolara yeniden çıkartılmasını isteyince Robert De Niro koronavirüsün maddi durumunu çok kötü etkilediğini açıkladı.

Manhattan’da görülen boşanma davasının duruşmasında Hightower’ın avukatı, De Niro’nun 65 yaşındaki kadınla çocuklarını artık evine sokmadığını ve aylık kredi kartı limitini düşürdüğünü ifade etti.

Duruşmaya telefon üzerinden bağlanarak katılan De Niro’nun avukatları, ünlü aktörün yatırım yaptığı restoran zinciri Nobu ve Greenwich Hotel’in koronavirüs yüzünden aylardır neredeyse hiç iş yapmadığını belirtti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

New York Post'un haberine göre avukatlardan Caroline Krauss, “nakit parası kalmayan” müvekkilinin ortaklarından borç almak zorunda kaldığını söyledi.

2004’te yaptıkları evlilik sözleşmesine göre, De Niro’nun yılda en az 15 milyon dolar kazanması halinde Hightower’a 1 milyon dolar ödemesi gerektiğini ifade eden Krauss, ünlü aktörün bu sene en iyi ihtimalle 7 buçuk milyon dolar kazanabileceğini öne sürdü.

Geçici karar alan mahkeme, kredi kartı limitinin 50 bin dolarda kalmasını kabul ederken, ev bulmaları için Hightower ve çocuklarına 75 bin dolar ödeme yapılmasını bildirdi.

İki ortak çocuğa sahip çift, 1999’da boşandıktan sonra 2004’te yeniden evlenmişti. Toplamda 6 çocıuğu olan De Niro’nun bu birliktelikten olan çocukları; 8 yaşındaki Helen ve 21 yaşındaki Elliot.  


Independent Türkçe, New York Post

DAHA FAZLA HABER OKU