Balıkesirspor ile Yusuf Şimşek'in yolları bir kez daha ayrıldı

Kırmızı-beyazlı kulüple daha önce yollarını ayırdıktan sonra tekrar devam etme kararı alınan teknik direktör Şimşek'in görevi bir kez daha sonlandı. Genç teknik adam, 1 Temmuz'da saat 18.00 civarında görevinden ayrılmış, gece 23.00 civarında geri dönmüştü

Yusuf Şimşek / Fotoğraf: AA

TFF 1. Lig ekiplerinden Ekol Hastanesi Balıkesirspor ile teknik direktör Yusuf Şimşek'in yolları, iki gün arayla ikinci kez ayrıldı.

Balıkesirspor Kulübü Başkanı Fatih Dağlı, TFF 1. Lig'in 31. hafta maçında Fatih Karagümrük'e 5-0 yenilmelerinin ardından bunun kabul edilebilir bir tarafının olmadığını dile getirerek Yusuf Şimşek'in görevine son verdiğini aktardı.

Görevine son verilen teknik direktör Yusuf Şimşek de konuyla ilgili Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

18 yıl futbol, 10 yıllık teknik direktörlük hayatımın son 2 gününde yaşadıklarımın tarifi olamaz. Kulübün önünü açmak için 1 gün önce istifa ediyorum, 'hedefe ulaşıldı' diye büyük çaba sonucunda ikna ediliyorum. Sonra başkan görevime son veriyor. Futbolculara, ekibime ve Balkes taraftarlarına teşekkürler.

 

 

1 Temmuz'daki ayrılık saatler sonra sona ermişti

Balıkesirspor Kulübü, geçen şubat ayında takımın başına geçen teknik direktör Yusuf Şimşek'le, 1 Temmuz'da akşam saat 18.22'de yolların ayrıldığını duyurmuştu: 

6 Şubat 2020’de anlaşarak göreve getirdiğimiz Teknik Sorumlu Yusuf Şimşek ve Ekibi ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Balıkesirspor Kulübüne verdikleri emek ve katkılarından dolayı çok teşekkür eder, çalışma hayatlarında canı gönülden başarılar dileriz.

 

 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Kulübün Twitter hesabında yapılan duyurunun ardından herkes yeni teknik direktörün kim olacağını merak ederken, saat 23.02'de kulüpten bir açıklama daha yapıldı.

Kırmızı-beyazlı ekipten yapılan açıklamada Yusuf Şimşek'le yeniden anlaşma sağlandığı bildirilmişti:

Teknik Direktörümüz Yusuf Şimşek ile yaptığımız görüşmeler sonucunda, karşılıklı iyi niyet çerçevesinde, sezon sonuna kadar birlikte çalışma kararı almış bulunmaktayız.

 

 

TFF 1. Lig'de Yusuf Şimşek yönetiminde 11 maça çıkan Balıkesirspor, 2 galibiyet 4 beraberlik ve 5 yenilgi aldı.

Ligde geride kalan 30 haftada 35 puan toplayan Balıkesirspor, 12. sırada ve küme düşme potasından uzakta yer alıyor.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU