Matrix'in yeni kötü adamı How I Met Your Mother'ın Barney'si mi olacak?

2021'de vizyona girecek Matrix 4'te, How I Met Your Mother dizisindeki Barney karakteriyle ünlenen Neil Patrick Harris'in kötü adam rolünü canlandırabileceği belirtildi

Emmy ve Altın Küre adaylığı bulunan 47 yaşındaki Amerikalı aktör Neil Patrick Harris, How I Met Your Mother dizisindeki kadın avcısı Barney Stinson rolüyle tanınıyor (AP)

Matrix serisinin 4. filminde rol alacağı açıklanan Amerikalı sinema ve dizi oyuncusu Neil Patrick Harris'i, serinin yeni kötü adamı rolünde izleyebiliriz.

1999 yılında vizyona girdiğinde büyük beğeni toplayan ve bilimkurgu sineması tarihinde yerini alan Matrix serisinin iki devam filmi, ilkinin etkisine ulaşamamıştı.

Ancak Warner Bros son 20 yılda sadık hayran kitlesini koruyan Matrix'in dördüncü filminin 2021'de yılında vizyona gireceğini duyurmuştu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Lana Wachowski'nin yönetmenliğini yapacağı Matrix 4'ün henüz konusu bilinmiyor. Ayrıca oyuncu kadrosundaki belirsizlikler de sürüyor. Keanu Reeves'in büyük ihtimalle ikonik Neo rolünde boy göstereceğini ayrıca Carrie-Anne Moss'un Trinity rolünde filmde yer alacağı biliniyor. Niobe rolünde Jada Pinkett ile Merovingian rolündeki Lambert Wilson'ın dördüncü filmde de aynı karakterleri canlandıracağı konusunda yoğun söylentiler bulunuyor. 

Yeni filmin kadrosuna dahil olan Yahya Abdul-Mateen, Neil Patrick Harris ve Jessica Henwick'in ise hangi karakterleri canlandıracağı henüz açıklanmadı.

Screenrant'ın aktardığına göre, serinin yeni filminde Morpheus karakterini Abdul-Mateen'in, kötü adam rolünüyse Neil Patrick Harris'in canlandıracağı yönünde söylentiler bulunuyor.

Zira diğer filmlerde Hugo Weaving'in canlandırdığı kötü karakter Ajan Smith'in Matrix 4'te yer alması için yapılan görüşmelerin başarısızlıkla sonuçlandığı duyurulmuştu.

Screenrant, Weaving'in yokluğunda kötü adam rolünü, daha önce Talihsiz Serüvenler Dizisi dizisinin kötü karakteri Kont Olaf'ı başarıyla canlandıran Harris'in doldurabileceğini yazdı. Harris ayrıca 9 sezon yayımlanan How I Met Your Mother dizisindeki Barney Stinson rolüyle de geniş kitlelerce tanınıyor.

Matrix serisinde gerçek dünya ve dijital dünya ile insan ve makine arasındaki mücadele konu alınıyordu. Matrix 4'teki kötü karakterin bu kez dijital bir varlık ya da makine yerine bir insan olabileceği teorisi de bulunuyor.

Site, yeni filmin antagonist karakterinin bir insan olması halinde gerçek dünyada var olmak yerine sanal Matrix evreninde kalmayı savunan bir kült lideri olabileceği iddiasına ve bu teori doğrulanırsa rolü canlandıracak yeteneğe Neil Patrick Harris'in fazlasıyla sahip olduğu yorumuna yer verdi.

 

Independent Türkçe, Screenrant

DAHA FAZLA HABER OKU