Diddy'nin cinsel saldırısını gizemli bir sporcu engellemiş

Sean Combs'un Los Angeleslı adama kişisel ofisinde saldırdığı ileri sürülüyor

(AP)

Sean "Diddy" Combs, yeni bir davada yaklaşık iki yıl önce bir Ciroc partisinde Los Angeleslı bir iş insanına cinsel saldırıda bulunmakla suçlandı.

Davada, Combs'un lüks araba ve mücevher kiralama şirketi sahibi olan kimliği belirtilmeyen davacıyı, votka markasının tanıtım partisine davet ettiği ve kendisini kişisel ofisine kadar takip etmesini istediği iddia ediliyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Davacı, ofise girmelerinin ardından Combs'un "alkol veya madde etkisi altında olduğunu ve tuhaf davrandığını" fark ettiğini ileri sürüyor. Suç duyurusunda, Combs'un daha sonra garip bir şekilde iş insanına yaklaşmaya başladığı ve pantolonunu çıkararak ona cinsel organını gösterdiği belirtiliyor.

Müzisyenin yaklaşmayı sürdürdüğünü ve pantolonu üzerinden davacının cinsel organını tutup "sert ve cinsel bir şekilde sıktığı" iddia ediliyor.

Dava dilekçesinde, adamın "şoka uğradığı ve afalladığı" belirtiliyor.

Bir an donup kaldı ve Combs'un garip ve uygunsuz cinsel girişimine nasıl tepki vereceğini bilemedi.

Olayın şiddetinin, profesyonel bir sporcunun ofise girip müdahale etmesiyle Combs'un öne sürülen girişimine son verene kadar arttığı öne sürülüyor.
 

Diddy
Combs 2022'deki bir Ciroc partisinde. Müzik patronu, etkinlikte bir erkeğe cinsel saldırıda bulunmakla suçlanıyor (New York Güney Bölgesi Amerika Birleşik Devletleri Bölge Mahkemesi)


Davacının, oradan ayrılıp eve dönmeden önce partide çekmeyi başardığı fotoğraflar dava dosyasında yer alıyor.

Sözkonusu şikayet dilekçesi, bu ay Combs'a açılan pek çok davadan yalnızca biri. Pazar gününden bu yana kendisine bir dizi dava açıldı. Düzinelerce kişiye cinsel taciz ve istismar uyguladığı belirtilerek Combs'a 100 dava açılması bekleniyor.

Combs eylülde seks ticareti ve haraç toplama suçlamalarıyla tutuklanmıştı. Federal savcılar, Combs'un kadınları ve çevresindeki diğer kişileri, "freak offs" (ucubelik) adını verdiği, kaydedilen cinsel aktivitelere katılmaya zorlayarak "kendi cinsel arzularını gerçekleştirmek için" tehdit ve istismar ettiğini ileri sürmüştü.
 

Votka
Partideki bir Ciroc şişesinin fotoğrafı (New York Güney Bölgesi Amerika Birleşik Devletleri Bölge Mahkemesi)


Davaya e-posta yoluyla verdiği yanıtta Combs'un bir sözcüsü şöyle dedi:

Combs'un hukuk ekibinin vurguladığı gibi, kendisi pervasız bir medya sirkine dönen bu değersiz iddiaların hepsine yanıt veremez. Bununla birlikte Bay Combs, reşit olmayanlar da dahil olmak üzere herhangi birine cinsel tacizde bulunduğuna dair iddiaları yanlış ve iftira olduğu için kesinlikle ve tümüyle reddediyor.

Gerçeğin spekülasyonlara değil delillerle ortaya çıkacağı mahkemede masumiyetini kanıtlamak ve kendisini aklamak için sabırsızlanıyor.

Dava dosyasında aktarılanlara göre, davacı ciddi derecede duygusal sıkıntı ve travmadan muzdarip. Olayların psikolojik ve duygusal sonuçlarıyla mücadele etmeyi sürdürüyor. Cinsel saldırı için telafi edici ve cezai tazminat talep ediyor.


Herhangi bir cinsel saldırıya uğramanız halinde Aile ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın Alo 183 hattından ve Adalet Bakanlığı'nın ilgili birimlerinden destek isteyebilirsiniz.


*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

independent.co.uk/news

Independent Türkçe için çeviren: İdil Barım

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU