Gişe canavarı serinin son halkasını Oscar adayı sinemacı mı yönetecek?

Son noktayı koydu

Steven Soderberg'in yönettiği Ocean's 13'te (Ocean's Thirteen) Oscar adayı aktör Elliott Gould, Reuben Tishkoff karakterini canlandırmıştı (Warner Bros)

Edward Berger, Ocean's 14'i yönetmesi için teklif aldığına dair söylentilere yanıt verdi.

Devam filmi tartışmaları, Brad Pitt ve George Clooney'nin Ocean's 14 için geri döneceği ve sırasıyla Rusty Ryan ve Danny Ocean rollerini yeniden canlandıracağı haberleriyle yeniden alevlenmişti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Akademi Ödüllü Batı Cephesinde Yeni Bir Şey Yok'u (All Quiet on the Western Front) çeken Edward Berger'e de soygun serisinin bir sonraki filmini yönetmesi için teklif götürüldüğü yazılmıştı.

Collider'a verdiği röportajda Avusturyalı sinemacı Berger, Ocean's 14'i yönetmesi için kendisine teklif götürüldüğü söylentilerinin doğru olmadığını açıkladı. 

Berger, haberler sadece spekülasyona dayansa bile bu konudaki tartışmalarla ilişkilendirilmekten "onur duyduğunu" paylaştı. 

"İnsanların böyle bir şey yapabileceğimi düşünmesi beni onurlandırıyor" diyen yönetmen, sözlerini şöyle sürdürdü:

Ancak yine de bu söylentiler sadece insanların gerçeklere dayanmayan bazı haberleri basmak istemelerinden ibaret.

Berger'in yorumları yönetmenin Ocean's 14'e dahil olmadığını açıkça ortaya koyuyor. 

Clooney'nin senaryo hakkındaki geçmiş açıklamalarına bakılırsa, devam filmi üzerinde çalışılıyor ama henüz Berger ya da başka bir yönetmenin projeye dahil olduğu doğrulanmadı. 

Gişe canavarı seride Pitt ve Clooney'nin yanı sıra Matt Damon, Casey Affleck, Don Cheadle ve Julia Roberts gibi yıldız isimler de rol almıştı.


Independent Türkçe, Collider, ScreenRant

DAHA FAZLA HABER OKU