Kısa haberler

Independent Türkçe, Türkiye ve dünyadan güncel haberleri okurları için derledi

Fotoğraf: Independent Türkçe

Milli Savunma Bakanlığı: Zeytin Dalı bölgesinde bir asker silah kazası sonucu şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Zeytin Dalı bölgesinde Piyade Uzman Çavuş Onur Çapan'ın, silah kazası sonucu şehit olduğunu bildirdi.

MSB'den yapılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Zeytin Dalı Harekatı bölgesinde, 11 Eylül 2024 tarihinde, kahraman silah arkadaşımız Piyade Uzman Çavuş Onur Çapan, meydana gelen silah kazası sonucu şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz."

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler de yayımladığı taziye mesajında, "Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim." ifadesini kullandı.


Netanyahu, Ürdün sınırına duvar inşa etmeyi planladığını açıkladı

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Ürdün'den silah ve insan kaçakçılığını engellemek amacıyla sınıra duvar inşa etmeyi planladığını söyledi.

Başbakan Netanyahu, 8 Eylül'de 3 İsraillinin öldürüldüğü Kral Hüseyin Sınır Kapısı'nda incelemelerde bulundu.

Burada açıklama yapan Netanyahu, "Çok yönlü bir çatışmanın ortasındayız ve bu durumda Ürdün ile doğu sınırımızın güvenliğini sağlamamız gerekiyor. Burası barış sınırıdır ve öyle tutmak için de Ürdün ile işbirliği yapıyoruz." dedi.

Ürdün üzerinden işgal altındaki Batı Şeria ve İsrail'in kentlerine silah ve "terörist" olarak nitelediği insan kaçakçılığının arttığını savunan Netanyahu, bunu durdurmak için tüm taraflarla işbirliği yaptıklarını söyledi.

İsrail Başbakanı Netanyahu, şöyle devam etti:

"Burada kaçakçılık girişimlerine karşı sağlam duvar inşa etmek için çalışacağız, bunu da komşularımızla koordineli olarak yapıyoruz. Bu sınırların barış ve güvenlik sınırları olarak kalmasını sağlamak bizim için önemli."


İBB Meclisi'nde İmamoğlu'nun Paris ziyaretiyle ilgili soru önergesi verildi

İBB Meclisi eylül ayı ikinci oturumu, Meclis 2. Başkanvekili Gökhan Gümüşdağ başkanlığında Saraçhane'deki belediye binasında gerçekleştirildi. Meclis'te söz alan AK Parti'li Meclis Üyesi Muhammed Çimen, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun ve beraberindekilerin Paris programına ilişkin soru önergesi verdi.

Paris'teki İstanbul Evi olarak adlandırılan şaşaalı mekanın günlük kirasının ne kadar olduğunu soran Çimen, "Gece yapılan eğlence organizasyonunun katılımcıları kimlerdir ve ne kadar para harcanmıştır? Katılımcıların CHP Genel Merkez yöneticileri, İBB Başkanı ve ekibi ile CHP'li ilçe belediye başkanları ve eşleri olduğu bilinmektedir. Dolayısıyla katılımcılar bu seyahat ve organizasyon için bir bedel ödemiş midir?" diye sordu.

Söz konusu seyahate ve organizasyona toplam ne kadar para harcandığını ve bağışçıların kimler olduğunu da soran Çimen, "Bağışçıların İBB'ye bağlı kuruluşlarla bir bağı ya da ilişkisi var mıdır? Bağışçıları açıklayacak mısınız?" sorularını yöneltti.

Soru önergesi üzerine söz alan CHP'li Meclis Üyesi Can Çobanoğlu, "Bir Olimpiyat Evi'dir, İstanbul Evi'dir gidiyor. Türkiye'nin değerlerine hep birlikte sahip çıkalım. Bu bir siyasi mesele değildir. Olimpiyatlar dünya literatüründe ülkelerin tanıtımı için gençliğin özendirileceği ve ekonomiye çok büyük katkı sunulan platformlardır. Dolayısıyla tekraren bu soruların sorulmasının iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum." dedi.

AK Parti Grup Sözcüsü Murat Türkyılmaz ise, "Bu organizasyonda Olimpiyat Evi'nde neler oldu, neler yapıldı? Bu sürece katkı verecek hangi görüşmeler yapıldı, kimleri ağırladınız? Bunlarla ilgili bugüne kadar değerlendirme duymadık. Varsa bu bilgiyi paylaşsınlar. O kadar harcanan parayla İstanbul'a katma değer oluşturacak ne sağladınız bunları öğrenmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.


Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beşiktaş heyetini kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "121 yıllık tarihinde kazandığı başarılarla, yetiştirdiği nice sporcuyla ve Türk sporuna yaptığı katkılarla gönüllerde müstesna bir konuma sahip olan Beşiktaş'a, başta UEFA Avrupa Ligi olmak üzere çıkacağı müsabakalarda başarılar diliyor, tüm Beşiktaş taraftarlarına selamlarımı iletiyorum." ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2024 yılı Ziraat Türkiye Kupası ve Turkcell Süper Kupa'yı kazanan Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün Başkanı Hasan Arat, yönetim kurulu üyeleri ve sporcularını Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti.

Kabule ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Erdoğan, şunları kaydetti:

Ülkemizin en köklü ve başarılı kulüplerinden olan Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün Başkanı Sayın Hasan Arat'la birlikte yönetim kurulu üyelerini ve sporcularını Cumhurbaşkanlığı Külliyemizde ağırlamaktan memnuniyet duydum. 121 yıllık tarihinde kazandığı başarılarla, yetiştirdiği nice sporcuyla ve Türk sporuna yaptığı katkılarla gönüllerde müstesna bir konuma sahip olan Beşiktaş'a, başta UEFA Avrupa Ligi olmak üzere çıkacağı müsabakalarda başarılar diliyor, tüm Beşiktaş taraftarlarına selamlarımı iletiyorum.


Rusya: Türk aktivist Eygi'nin öldürülmesi trajik olay

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Türk-Amerikan vatandaşı Ayşenur Ezgi Eygi'nin İsrail askerlerince öldürülmesinin "trajik" olduğunu belirterek, "Bu, Gazze Şeridi'nde gerginliğin azaltılması ve meselenin çözüme kavuşturulması gerektiğini gösteriyor." dedi.

Zaharova, başkent Moskova'da düzenlediği basın toplantısında gündemdeki konulara dair açıklamalarda bulundu.

AA muhabirinin, işgal altındaki Batı Şeria'da aktivist Eygi'nin İsrail askerlerince öldürülmesiyle ilgili sorusunu yanıtlayan Zaharova, "Trajik bir olay. Bu, Gazze Şeridi'nde gerginliğin azaltılması ve meselenin çözüme kavuşturulması gerektiğini gösteriyor." ifadesini kullandı.

Zaharova, şöyle devam etti:

Kanın dökülmeye devam etmesi, işgal altındaki Filistin topraklarında ve genel olarak Orta Doğu'da şiddetin artmasına yol açıyor. Bu nedenle ateşkesin, askeri eylemlerden ve ablukadan acı çeken Gazze halkına acilen insani yardımın sağlanması gerekiyor. Ancak bu şekilde gerginlik seviyesinin artmasından kaçınılabilir ve uluslararası hukuk temelinde meselenin çözümüne dair kapsamlı siyasi sürecin başlatılması için gerekli koşullar oluşturulabilir.


İlhan Cihaner'den Sezgin Baran Korkmaz'ın iddialarına yanıt

Eski CHP Milletvekili İlhan Cihaner, hakkında kara para aklama iddiaları bulunan Sezgin Baran Korkmaz'ın Fatih Altaylı'nın Youtube kanalında yaptığı açıklamalara yanıt verdi.

Korkmaz'ın iddialarının kolaylıkla çürütülebileceğine dikkat çeken Cihaner, "Belki de daha önce kirli ilişkiler kurduğu siyasiler ve yargıdaki eski işbirlikçilerine 'yardın edin yoksa sizi ifşa ederim!' çağrısıdır. Umarım kimse bu tuzağa düşmez!" ifadelerini kullandı.


RTÜK'ten Halk TV'ye idari para cezası

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin kişilik haklarının ihlal edildiği gerekçesiyle Halk TV'ye yüzde 3 oranında idari para cezası yaptırımı uyguladı.

RTÜK'ten yapılan açıklamaya göre, kurulun haftalık olağan toplantısında Halk TV izleme raporu gündeme alındı.

Eski Liberal Demokrat Parti Genel Başkanı Cem Toker'in, Halk TV'de katıldığı "Sansürsüz" adlı programdaki sözlerini inceleyen kurul, MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin kişilik haklarının ihlal edildiğine karar verdi.

Kurul, 6112 sayılı Kanun'un 8. maddesinin 1. fıkrasının (ç) bendinde yer alan "Yayın hizmetleri, insan onuruna ve özel hayatın gizliliğine saygılı olma ilkesine aykırı olamaz, kişi ya da kuruluşları eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü, aşağılayıcı veya iftira niteliğinde ifadeler içeremez." hükmünün ihlal edildiği gerekçesiyle Halk TV'ye yüzde 3 oranında idari para cezası yaptırımı uyguladı.


DEM Parti Sözcüsü Doğan: Türkiye'de çocuklar çocukluklarını yaşayamıyor

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM) Sözcüsü Ayşegül Doğan, "Türkiye'de çocuklar çocukluklarını yaşayamıyorlar." dedi.

Doğan, partisinin Merkez Yürütme Kurulu toplantısı genel merkezde devam ederken basın toplantısı düzenledi.

Buradaki konuşmasında, Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesi olayının tek bir cinayet olarak ele alınamayacağını belirten Doğan, "Türkiye'de çocuklar çocukluklarını yaşayamıyorlar, hakları korunmuyor, şiddete, istismara maruz bırakılıyorlar. Bunun takipçisiyiz, bununla mücadele eden bir partiyiz." ifadesini kullandı.

Narin Güran'ı arama çalışmaları sırasında getirilen yayın yasağına tepki gösteren Doğan, bu cinayetin üzerinin örtülmek istenildiğini savundu.

Doğan, böyle cinayetlerin bir daha yaşanmaması temennisinde bulunarak, "Bu olayların yaşandığı günlerde getirilen yayın yasağına biz ilk defa rastlamıyoruz, ülkece aşina olduğumuz bir durum." dedi.


Norveç, Türkiye'ye karşı savunma sanayi kısıtlamalarını kaldırma kararı aldı

Dışişleri Bakanlığı, Norveç'in 2019'da Türkiye'ye karşı uygulamaya koyduğu savunma sanayi kısıtlamalarını kaldırma kararı aldığını bildirdi.

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Öncü Keçeli, X hesabından yaptığı paylaşımda, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın Norveç Dışişleri Bakanı Espen Barth Eide ile bir telefon görüşmesi yaptığını belirtti.

Keçeli, "Norveç Dışişleri Bakanı Eide, Norveç’in 2019 yılında Türkiye’ye karşı uygulamaya koyduğu savunma sanayi kısıtlamalarını kaldırma kararı aldıklarını aktardı." ifadesini kullandı.

Bakan Fidan'ın karardan memnuniyet duyduğunu belirten Keçeli, bu tip kısıtlamaların müttefiklik ruhuna uygun olmadığını kaydetti.


Bloomberg: Türkiye, Fransız TotalEnergies ile LNG ithalat anlaşması imzalamaya hazırlanıyor

Türkiye, önümüzdeki hafta Fransa'nın TotalEnergies şirketiyle sıvılaştırılmış doğalgaz (LNG) tedarik anlaşması imzalamaya hazırlanıyor.

Bloomberg'de yer alan habere göre, söz konusu bilgi bir yetkili tarafından verildi. Yetkili, BOTAŞ ile yapılacak 10 yıllık anlaşmanın Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar'ın 17 ile 20 Eylül tarihleri ​​arasında düzenlenecek Gastech konferansında konuşmak üzere ABD'ye yapacağı ziyaret sırasında netleşmesinin beklendiğini söyledi. Kamuya konuşma yetkisi olmadığı için isminin açıklanmasını istemeyen yetkili, anlaşmanın şartları hakkında detay vermedi.

Total ile yapılacak LNG anlaşması BOTAŞ'ın bu yılki üçüncü anlaşması olacak. Türkiye tedarik kaynaklarını çeşitlendirmeyi ve doğalgaz için bir merkez hâline gelmeyi amaçlıyor. BOTAŞ geçen hafta Shell ile 2027'de başlayacak 10 yıllık bir tedarik anlaşması yapmış, Nisan ayında ise Umman ile 10 yıllık bir başka anlaşma imzalamıştı.


Göreve başlayan ilk Bayraktar TB2 emekli oldu

1 milyon saate yakın uçuş gerçekleştiren Bayraktar TB2 filosunun 2014'te envantere giren S5 kuyruk numaralı üyesi, 10 bin saatlik uçuş süresini başarıyla geride bırakarak gövde ömrünü tamamlayan ilk İHA oldu.

Hizmet süresini tamamlayan Bayraktar TB2 S5 İHA, Baykar bünyesinde eğitim ve test uçuşlarında görev alarak gövde ömür devri araştırma uçağı olarak kullanılacak. TSK envanterinden ayrılan İHA'nın yerine üretim hattından yeni çıkan T510 kuyruk numaralı Bayraktar TB2 SİHA Kara Kuvvetleri Komutanlığına hediye edildi.


Ermenistan askerleri Nahçıvan'daki Azerbaycan mevzilerine ateş açtı

Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Ermenistan ordusuna bağlı birliklerin Nahçıvan Özerk Cumhuriyeti'ndeki Azerbaycan mevzilerine ateş açtığını duyurdu.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, yerel saatle 10.50 sularında Nahçıvan Özerk Cumhuriyeti'nin Sederek ilinin Haydarabat köyü istikametindeki mevzilere Ermenistan birliklerince ateş açıldığı bildirildi.

Açıklamada, Azerbaycan askerlerinin de karşılık verdiği belirtildi.


İstanbul'da 'maymun çiçeği' iddiası: İl Sağlık Müdürlüğü’nden açıklama

İstanbul’un Beyoğlu ilçesinde yabancı uyruklu bir kişinin maymun çiçeği hastalığı taşıdığına dair sosyal medyadan paylaşılan haberler üzerine İl Sağlık Müdürlüğü'nden açıklama geldi. Açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

İstanbul’un Beyoğlu ilçesinde yabancı uyruklu bir kişinin maymun çiçeği hastalığı taşıdığına dair sosyal medyadan haberler paylaşılmıştır.

Kişi sağlık protokollerine uygun olarak gerekli tetkik ve tıbbi incelemeler yapılmak üzere hastaneye nakledilmiştir. Gerekli inceleme, tetkik ve test sonucu neticesinde kişi de maymun çiçeği hastalığı olmadığı tespit edilmiştir.

Bulaşıcı hastalıkların takip ve kontrolünü yapacak gerekli donanım ve kabiliyetlere sahip güçlü sağlık altyapımızın olduğunun bilinmesi, sosyal mecralarda dolaşan kaynağı belirsiz haberlere itibar edilmemesini önemle rica ederiz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 


Eski İsrail Savunma Bakanı Liberman: Gazze'ye tüm insani yardımlar bugün durdurulmalıdır

İsrail'de muhalefetteki İsrail Evimiz Partisi lideri ve eski Savunma Bakanı Avigdor Liberman, Gazze Şeridi'nin gıda, su, yakıt dahil tüm insani yardımlardan mahrum bırakılmasını istedi.

Liberman, X sosyal medya platformunda yaptığı paylaşımda, "Gazze'ye yönelik tüm insani yardımlar bugün durdurulmalıdır. Gıda yok, su yok, sigara yok, yakıt yok, eşya yok." ifadesini kullandı. Gazze Şeridi'nde zorla yerinden edilen yaklaşık 2 milyon Filistinli, İsrail'in bölgeye yönelik kısıtlamaları, sınır kapılarını kontrol altına alması ve ilaç ile insani yardım girişini engellemesi sebebiyle zor şartlar altında yaşam mücadelesi veriyor. İsrail'in 7 Ekim'den bu yana Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda en az 16 bin 715’i çocuk, 11 bin 308’i kadın olmak üzere 41 bin 20 Filistinli öldü, 94 bin 925 kişi yaralandı. Enkaz altında halen binlerce ölü olduğu bildirilirken, halkın sığındığı hastane ve eğitim kurumları hedef alınarak sivil altyapı da tahrip ediliyor.


Devlet ormanlarında kaçak bina ve ekim alanları hiçbir karara gerek olmaksızın kaldırılacak

Devlet ormanlarında kaçak olarak yapılan tesis ve binalar, ekilen ve dikilen yerler ile mahsullerine hiçbir karara gerek olmaksızın el konulacak, yıkılmak ve sökülmek suretiyle ortadan kaldırılacak.

Orman Genel Müdürlüğü'nün Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan ve orman kanununun 17. maddesinin 2. fıkrasının uygulanmasına ilişkin esasları belirleyen yönetmeliğine göre, bu tesislerin yıkım işlemlerine ait yapılan tüm masraflar şüpheliden tahsil edilecek.

Açma, işgal ve faydalanma ile dikim ve ekim yapılmak suretiyle işlenen suçlarda, suça konu fiilin başlangıcından itibaren Cumhuriyet savcısına bilgi vermek suretiyle olaya müdahale edilecek. İzinsiz her türlü dikim ve ekim yapılan yerler ile yapı ve tesise inşa aşamasında olanlar da dâhil olmak üzere, hiçbir karar alınmasına lüzum kalmaksızın, Orman Genel Müdürlüğü tarafından derhal yıkılması veya ortadan kaldırılması esas olacak. Ancak söz konusu yapı ve tesisler, ihtiyaç görüldüğü takdirde orman kanunu kapsamında ormancılık hizmetlerinde kullanılabilecek.


Yerlikaya yasadışı bahis operasyonunda 74 şüphelinin yakalandığını duyurdu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, futbol ve diğer spor müsabakalarında yasa dışı bahis ve suç işlemek amacıyla örgüt kurma suçlarına yönelik düzenlenen, "Siberağ-6" operasyonlarında, hesaplarında 3 milyar 177 milyon 207 bin lira işlem hacmi bulunduğu tespit edilen 74 şüphelinin yakalandığını bildirdi.

Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Emniyet Genel Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde il emniyet müdürlüklerince Kayseri ve Diyarbakır merkezli Antalya, Kırklareli ve Yozgat'ta "7258 Sayılı Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi Hakkında Kanuna muhalefet ve örgüt kurma" suçlarına yönelik "Siberağ-6" operasyonlarının gerçekleştirildiğini belirtti.

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucu, Kayseri merkezli Antalya, Kırklareli ve Yozgat'ta operasyonlar düzenlendiğini anlatan Yerlikaya, elebaşılığını B.İ'nin yaptığı belirlenen organizasyon içerisinde bulunan şüphelilerin, başkalarına ait banka hesaplarının para karşılığında temin ettiği ve 8 farklı yasa dışı bahis sitesinde kullandığının, temin edilen banka hesaplarında yasa dışı bahisle bağlantılı 3 milyar 177 milyon 207 bin lira işlem hacmi bulunduğunun, suçtan elde edilen gelirin soğuk cüzdanlara aktarılıp, bu soğuk cüzdanlarla yurt dışına çıkarılarak parayı akladıklarının tespit edildiğini aktardı.

"Siberağ-6" kapsamında Kayseri merkezli operasyonlarda 58 şüphelinin yakalandığı bilgisini veren Yerlikaya, Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucunda ise 2 farklı yasa dışı bahis sitesi üzerinden, yasa dışı bahis oynattığı tespit edilen 16 şüphelinin yakalandığını kaydetti.


BM: Ukrayna'daki savaşta 11 bin 700 sivil öldü

BM İnsani İşlerden Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı Joyce Msuya, Ukrayna'da durumun giderek kötüleştiğine dikkati çekti.

Msuya, ölü sayısının arttığını ve insanların çektiği acının "dayanılmaz boyutlara" ulaştığını ifade ederek, şimdiye kadar 11 bin 700 sivilin hayatını kaybettiğini, 24 bin 600 sivilin de yaralandığını bildirdi.

Halihazırda Ukrayna'da 10 milyon kişinin zorla yerinden edildiğine dikkati çeken Msuya, 26 Ağustos'tan bu yana Ukrayna genelinde geniş kapsamlı saldırıların sürdüğünü, Ukrayna-Rusya sınırında çatışmanın yeni alanlara yayıldığını, bu durumdan derin endişe duyduklarını ifade etti.

Msuya, Ukrayna'nın Kursk bölgesindeki askeri operasyonları sonucu 130 bin kişinin yerinden edildiğini dile getirdi. Burada da siviller ve sivil altyapılara yönelik saldırılar düzenlendiğine işaret eden Msuya, "Tüm taraflar, siviller ve sivil varlıkları uluslararası insancıl hukuk uyarınca korumak zorundadır." dedi.


Tekirdağ'da 2 yaşındaki bebeğin darbedilmesine ilişkin gözaltına alınan anne tutuklandı

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde, 2 yaşındaki kız bebeğin darbedilmesine ilişkin gözaltına alınan anne tutuklandı.

S.Y. (2), dün gece rahatsızlandığı belirtilerek, yakınları tarafından Malkara Devlet Hastanesine götürüldü.

Hastanedeki muayene sırasında vücudunda darp izlerine rastlanan bebek, beyin kanaması şüphesiyle Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesine sevk edildi.

Darbedildiği iddia edilen bebek, şehir hastanesindeki beyin ameliyatının ardından yoğun bakım ünitesine alındı.

Hayati tehlikesi olduğu öğrenilen bebeğin tedavisi sürüyor.

Polis ekiplerince olaya ilişkin gözaltına alınan anne B.Y. ve 18 yaşından küçük 2 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliye sevk edildi.

Adliye çevresinde polis ekiplerince geniş güvenlik önlemi alındı. Çevrede toplanan ve zanlılara tepki gösteren grup ile polis ekipleri arasında zaman zaman arbede yaşandı.

İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı da bölgeye gelip ekiplerden bilgi aldı.

Anne B.Y. çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı, diğer 2 zanlı adliyedeki işlemlerinin ardından yeniden emniyete götürüldü.

 

© The Independentturkish

DAHA FAZLA HABER OKU