Selena Gomez'den popüler dizisiyle ilgili şaşırtan itiraf

"Asla bilemezsiniz"

Only Murders in the Building, eleştiri derleme sitesi Rotten Tomatoes'da 100 üzerinden 97 gibi kusursuza yakın bir puana sahip (Hulu)

Selena Gomez, Only Murders in the Building'de canlandırdığı Mabel karakterinin, popüler komedi dizisinin bir sezonunda katil olmasını istemiş.

Toronto Uluslararası Film Festivali kapsamında Variety'ye verdiği röportaj sırasında Gomez, "Bunu ben teklif ettim" dedi. 

32 yaşındaki yıldız, sözlerini "İşe yarayacağını sanmıyorum ama kim bilir? Asla bilemezsiniz" diyerek sürdürdü.

Cannes'dan ödülle döndü, Emmy'ye aday oldu

Only Murders in the Building, New York'ta Arconia adlı apartmanın üç sakininin, binada meydana gelen gizemli bir cinayeti çözmek için gerçek suç podcast'i başlatmasını merkeze alıyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Hem eleştirmenlerin hem de izleyicilerin sevdiği dizi, 5. sezon onayını aldı. Son olarak üçüncü sezon, toplam 21 Emmy adaylığı elde etti. 

Gomez de bu yıl, dizideki rolüyle ilk Emmy adaylığını kazandı. Aktris, daha önce Emmy ödüllü dizide yönetici yapımcı olarak yaptığı çalışmalarla aday gösterilmiş ancak oyunculuk kategorisinde aday olmamıştı.

Gomez, bu yıl Cannes Film Festivali'nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazanmıştı. Yıldız, Cannes'daki ödülünü Jacques Audiard'ın Emilia Pérez filmindeki rol arkadaşları Zoe Saldaña, Karla Sofía Gascón ve Adriana Paz'la paylaşmıştı.

Only Murders in the Building'le oyunculuk yeteneğini kanıtlayan Gomez, komedi efsaneleri Steve Martin ve Martin Short'la birlikte rol alıyor. Cinayet komedisi, Türkiye'de Disney+'tan izlenebiliyor.

Artık resmen milyarder

Öte yandan Gomez, kozmetik markası Rare Beauty'nin başarısı sayesinde resmen milyarder oldu. oyuncu ve müzisyen, şirketi 2019'da kurmuş ve Şubat 2020'de, o yıl çıkan albümü Rare'in ismini verdiği markayı resmen hayata geçirmişti.

Bloomberg Milyarderler Endeksi, Gomez'in net servetinin an itibarıyla 1,3 milyar olduğunu bildirerek onu ilk kez listesine eklemişti.


Independent Türkçe, Variety, Hollywood Reporter

DAHA FAZLA HABER OKU