Jenna Ortega, hangi meşhur film için gizli bir seçmeye girdiğini açıkladı

Oyuncu, o rol için seçmelere 15 yaşında girdiğini söylüyor

(AP)

Jenna Ortega, yaklaşık 6 yıl önce, film henüz yapım aşamasındayken Zendaya'nın Dune: Çöl Gezegeni'ndeki (Dune) rolü için seçmelere girdiğini tahmin ediyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

21 yaşındaki Ortega, 15 yaşındayken "çok gizli" bir rol için seçmelere girdiğini ve yönetmen Denis Villeneuve "en sevdiği sinemacılardan biri" olduğu için çok heyecanlandığını söyledi.

Oyuncu, seçmelerine girdiği hangi rolün duyanları şaşırtacağı sorulduğunda Buzfeed'e "Sanırım 15 yaşındayken Dune için seçmelere girdim" diye anlattı.

Aktris "Filmin ve serinin ve ona dair her şeyin büyük bir hayranı olduğumu ve mülakat için çok heyecanlandığımı hatırlıyorum çünkü Denis en sevdiğim sinemacılardan biri" diye ekledi.

Sanırım Chani'ydi, Zendaya'nınkiydi. Ama bunu söylemiyorlardı, her şey çok gizliydi.

Dune: Çöl Gezegeni, 2021'de vizyona girmişti. Zendaya'yla birlikte filmde Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Oscar Isaac, Stellan Skarsgard, Dave Bautista ve Josh Brolin yer almıştı.

2024'te gösterime giren Dune: Çöl Gezegeni Bölüm İki (Dune: Part Two), filme 5 üzerinden 5 puan veren The Independent'tan Clarisse Loughrey de dahil olmak üzere eleştirmenlerin beğenisini kazanmıştı.
 

Dune: Çöl Gezegeni'nde Zendaya ve Timothée Chalamet (Warner Bros)

Ortega yakında Tim Burton'ın Beterböcek Beterböcek'inde (Beetlejuice Beetlejuice) Winona Ryder'ın Lydia karakterinin kızı Astrid Deetz'i canlandıracak.

Ortega, aynı Buzzfeed röportajında "Winona çok samimiydi. Sette onunla böyle bir bağ kurabildiğim için çok şanslı hissediyorum" dedi ve rol arkadaşları Michael Keaton'la Catherine O'Hara hakkında da konuştu.

Michael Keaton'a o kadar uzun süredir hayranım ki sanırım onunla yüz yüze gelince içime kapandım çünkü tuhaf bir şekilde utangaçlaştım. Catherine O'Hara hayatımda tanıştığım en komik insanlardan biri, belki de en komiği.

Beterböcek Beterböcek, Venedik Film Festival'indeki prömiyerinin ardından 6 Eylül'de vizyona girecek.


*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: İdil Barım

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU