Yıldız aktris: "Onun kokusunu bir mil öteden alıyordum"

Matthew McConaughey ise aynı olayı başka türlü anlatmıştı

Matthew McConaughey 2008 yapımı romantik komedi Altın Şans'ta (Fool's Gold) oynamıştı (Warner Bros)

Kate Hudson, Watch What Happens Live with Andy Cohen adlı TV programına konuk oldu. 45 yaşındaki oyuncu, izleyicilerin sorularını da yanıtladı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Programın sunucusu Andy Cohen, bir seyircinin sorusunu "Altın Şans'ı (Fool's Gold) çekerken Matthew McConaughey'ye zorla deodorant kullandırdığın yönündeki eski şehir efsanesi gerçek mi?" diyerek aktardı.

Hudson rol arkadaşını zorladığını inkar etse de kendisi gibi McConaughey'nin de deodorant kullanmadığını söyledi.

"Olayım şuydu, onun kokusunu bir mil öteden alabiliyordum çünkü çok yakındık. Biz doğalız" dedi.

Bu yanıt üzerine seyirciler, diğer konuklar ve program sunucusu güldü.

54 yaşındaki aktör, 2008 yapımı filmlerinin çekimi sırasında Kate Hudson'ın kendisinden nasıl talepte bulunduğunu yıllar önce şöyle anlatmıştı:

Her zaman kaya tuzu getirirdi, ki o da bir nevi doğal deodoranttır, ve 'Lütfen bunu kullanır mısın?' derdi. Hiçbir zaman onu kullanmadım. Deodorant ya da parfüm de kullanmıyorum.

How To Lose

Hudson ve McConaughey'nin başrolleri paylaştığı Bir Erkek 10 Günde Nasıl Kaybedilir? romantik komedinin efsanevi filmleri arasında görülüyor (Paramount Pictures)​​​​​


İkili, 2003 tarihli romantik komedi filmi Bir Erkek 10 Günde Nasıl Kaybedilir?'de (How to Lose a Guy in 10 Days) de birlikte rol almıştı. 

Bir Erkek 10 Günde Nasıl Kaybedilir?, ilişkide "asla yapılmaması gerekenler" listesini hayata geçirmeye çalışan dergi yazarı bir kadın ve patronuyla her kadını kendine aşık edebileceğine dair iddiaya giren çapkın bir adamın karşılaşmasını anlatıyor.

50 milyon dolar bütçeyle çekilen film, dünya genelinde 177 milyon dolar hasılat elde ederek romantik komedi yapımlarına göre büyük başarı elde etmişti.


Independent Türkçe, CNN, Fox News

DAHA FAZLA HABER OKU