Sylvester Stallone'un tartışmalı dizisi dönüyor: Tarih açıklandı

"Etrafıma güzel genç kızlar getirin" dediği iddia edilmişti

İlk sezonu 2022'de ekranlara gelen Tulsa King, Türkiye'de TVPlus'ta izleyiciyle buluşuyor (Paramount+)

Sylvester Stallone'un ikinci sezonda büyüyen suç imparatorluğunu korumak için savaştığı Tulsa King, 15 Eylül'de ekranlara geri dönüyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Stallone, insanları patakladığı ve hapse girdiği sahnelerin de yer aldığı 30 saniyelik tanıtım fragmanında "Tulsa artık bana ait" diyor.

İkinci sezonda Stallone'nin canlandırdığı Dwight, Kansas City mafyasından ve güçlü bir iş insanından gelen tehditleri savuşturmak için ekibiyle birlikte çalışıyor. 

Dizinin resmi sinopsisinde, "Dwight bir yandan ailesini ve ekibini güvende tutmaya çalışırken bir yandan da tüm işlerini takip etmeye çalışıyor" ifadeleri kullanıldı:

Ayrıca, New York'ta hâlâ bitmemiş bir işi var.

Yellowstone'un ardındaki beyin Taylor Sheridan tarafından yaratılan Tulsa King'de ayrıca Martin Starr, Jay Will, Max Casella, Vincent Piazza, Tatiana Zappardino, Annabella Sciorra, Neal McDonough, Frank Grillo, Domenick Lombardozzi, Andrea Savage, Garrett Hedlund ve Dana Delany rol alıyor.
 


"Toksik ortam" iddiası

Rocky'nin 77 yaşındaki yıldızı, Atlanta'da Tulsa King'in ikinci sezon çekimleri sırasında, figüranlar hakkında aşağılayıcı yorumlar yaparak sette "toksik ortam" yaratmakla suçlanmıştı.

Variety, dizinin cast direktörü Rose Locke'un kısa süre önce diziden ayrıldığını duyurmuştu. Senaristi Julie Benson ise 8 Nisan'da Tulsa King'de figüranlık yapan bir arkadaşından aldığı duyumları paylaşarak sosyal medyada şöyle yazmıştı:

Bu hafta Tulsa King'de figüran olan Atlantalı arkadaşımdan rahatsız edici bir haber aldım. Cast sorumlusu çok iğrendiği için işi bırakmış. Arkadaşım artık çalışma konusunda endişeli hissediyor. Sylvester Stallone, kendinizi nasıl savunacaksınız efendim? Hayal kırıklığının ötesindeyim, çok öfkeliyim.

Gönderiye, bir Facebook mesajının ekran görüntüsü de eklenmişti. Bu görüntüde Stallone'un sette dizi yönetmenine, kendisiyle aynı sahnede yer alan figüranlar için "Bu lanet çirkin figüranlara ne oluyor?" diye sorduğu iddia ediliyordu.

"Etrafıma güzel genç kızlar getirin"

Yazıda "O ve yönetmen bazı kişilere korkunç isimler takıp onlara güldü" diyerek ayrıntı veren Benson şöyle eklemişti:

Sly, 'Etrafıma güzel genç kızlar getirin' dedi.

Dizinin başrolündeki Stallone, 25 yıl sonra hapisten çıkan ve patronu tarafından ABD'nin Oklahoma eyaletindeki Tulsa'da dükkan açmak üzere sürgüne gönderilen New Yorklu bir mafya babasını canlandırıyor. 

ABD'de Paramount+'ta gösterilen dizi, yayın platformunun en çok izlenen yapımlarından biri olmuştu. 


Independent Türkçe, Variety, Hollywood Reporter, Deadline

DAHA FAZLA HABER OKU