Yılmaz Özdil'den Özgür Özel'e: Atatürk'ün partisini Cumhuriyet AK Partisi yapmana izin vermeyeceğiz

CHP lideri Özgür Özel’in eleştirilerine yanıt veren Özdil, "Benden özür dileyene kadar hakkındaki gerçekleri anlatmaya devam edeceğim. Atatürk'ün partisini Cumhuriyet Ak Partisi yapmana izin vermeyeceğiz" dedi

Fotoğraf: X

Gazeteci Yılmaz Özdil, YouTube yayınında CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in kendisine yönelik eleştirilerine yanıt verdi.

Özel’in, kendisini kutuplaşmadan beslenmekle ve CHP’ye ağır hakaretler etmekle suçladığını savunan Özdil, bu iddiaların asılsız olduğunu belgeleriyle kanıtlayacağını ifade etti.

Özdil, 42 yıldır CHP’li olduğunu ve CHP’yi savunduğu için diğer partiler tarafından defalarca mahkemeye verildiğini vurguladı. Özdil, Özel’in kendisiyle ilgili iddialarının tamamen yalan ve iftira olduğunu belirterek, Özel’in seçimin ertesi günü yazdığı iddia edilen "bidon kafa" yazısının doğru olmadığını ve bu yazının seçimle alakası olmadığını söyledi.

Ayrıca, Özel’in iftira attığını ve kendisine yönelik eleştirilerinin kişisel kin ve iftira içerdiğini belirten Özdil, "Açık açık iftira atıyor, niye yalan olduğunu neden iftira olduğunu belgeleriyle kanıtlayacağım. (Bidon kafa) Yazıyı seçimin ertesi günü yazdığımı söylüyor, kesinlikle doğru değil, yazının tarihi doğru olmadığı gibi o hadisenin seçimle alakası yok. Belgeleriyle kanıtlayacağım" dedi.

Yılmaz Özdil: Pazartesi anlatacağım

Özdil, Özel’in genel başkan olarak başarısız olduğunu ve CHP’yi savunmak yerine kendisine saldırdığını dile getirerek, "Özgür Özel’in CHP tarihinin en çapsız genel başkanı olduğunu söylüyorum. Bu koltuğa yakışmıyor." dedi.

Özdil, ayrıca Özel’in AK Parti medyası tarafından parlatıldığını ve gerçek CHP’liler yerine AK Parti’nin çıkarlarına hizmet ettiğini iddia etti.

Özdil, yayınında şunları söyledi:

Özgür Özel, bana karşı şahsi kin duyuyor. Hadiseyi şahsileştiriyor. O zaman diyorum ki; elinden geleni ardına koyma. Hodri meydan. Benden özür dileyene kadar hakkındaki gerçekleri anlatmaya devam edeceğim. Ama sindire sindire anlatacağım. Bu günlük bu kadar. Asıl pazartesi günü anlatacağım. Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi'nden aldığım yetkiye dayanarak söylüyorum; Atatürk'ün partisini Cumhuriyet Ak Partisi yapmana izin vermeyeceğiz Özgür Özel.

Yayının tamamını buradan izleyebilirsiniz

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU