Netflix'teki kült korku filminin devamı 10 yıl sonra geliyor

1957 yapımı klasikten esinlenmişti

Circle'ın çekimleri Los Angeles'ta gerçekleşti ve 10 gün gibi kısa bir sürede tamamlandı (Netflix)

İzleyicilerin daha önce onlarca kez görmediği ürkütücü bir konsept yaratmak zor olduğu için korku türüne yenilik katmanın gerçekten güç olduğu düşünülür.

50 yabancının bir odada kapana kısıldığı ve hayatlarının değeri hakkında oylama yaparak kimin hayatta kalacağına karar vermeye zorlandığı Circle çekildiğinde eleştirmenler, düşük bütçeli filmin zor olanı başardığını düşünmüştü.

Netflix satın aldı

Netflix 2015 yapımı bağımsız korku filmini aynı yıl satın almıştı. Circle, kısa sürede yayın platformunun beğenilen gerilimlerinden biri olmuştu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Yaklaşık 10 yıl sonra, Sidney Lumet yönetmenliğindeki 1957 yapımı klasik 12 Öfkeli Adam'dan (12 Angry Men) esinlenen projenin kült haline gelmesiyle, filmin iki yapımcısı gerilimin devamını çekmek için işe koyuldu. 

Circle'da hayatta kalan tek kişi olan Eric'i canlandıran Michael Nardelli ve prodüktör Brent Stiefel, devam filminin yapımcılığını üstlenmek üzere yeniden bir araya geliyor. 

Devon Graye'nin senaryosunu kaleme aldığı film, bu yıl içinde prodüksiyona girecek.

Nardelli, ilk oyunculuk deneyimini 2005 yapımı bağımsız film The Derby Stallion'da Zac Efron'un karşısında yaşamıştı.

Ayrıca Sam Levinson'ın 2011 yapımı ilk uzun metrajlı yönetmenlik denemesi Mutlu Bir Gün'ün (Another Happy Day) yapımcılığını üstlenmiş ve Ezra Miller, Kate Bosworth, Thomas Haden Church ve Demi Moore'la kamera karşısına geçmişti.

Devam filminin adının Circles olması planlanıyor.


Independent Türkçe, Variety, GiantFreakinRobot

DAHA FAZLA HABER OKU