Yıldız aktris rol seçerken kıllarını dinlediğini söyledi

Bıçaklar Çekildi: Gizemli Bir Serüven'in oyuncusu, Rian Johnson'ın senaryosunu okuduğunda "koltuk altı tüylerinin kesinlikle ürperdiğini" söyledi

Janelle Monáe, Bıçaklar Çekildi: Gizemli Bir Serüven'de (Netflix)

Janelle Monáe, bir filmdeki rolün kendisine uygun olduğunu anlamak için onu iliklerinde değil, "kasık kıllarında hissetmesi" gerektiğini söyledi.

Oyuncu ve "Make Me Feel" şarkısının sanatçısı 38 yaşındaki Monáe, perşembe günü The Guardian'da yayımlanan bir okur röportajı için hayranları tarafından gönderilen soruları yanıtlarken bu itirafta bulundu.

Bir okur "Sizi belirli bir role ve belirli bir filme çeken nedir?" diye sordu.

Monáe "Hikaye en büyüğü" diye yanıt verdi. 

Ayrıca set: Sette Skittles ve M&Ms gibi atıştırmalıkların olduğu yerlere bayılıyorum!

Ama gerçekten, karakterleri tanımayı ve yaptığım her şeyi hissetmeyi seviyorum. Kasık kıllarımda gerçekten hissetmem gerek, titreşmeleri gerek! [gülüyor] Yine de kimsenin eski filmlerime dönüp 'Janelle Monáe bunu seçti çünkü kasık kılları titriyordu' diye düşünmesini istemem.

Bıçaklar Çekildi'nin (Knives Out) 2022 yapımı devam filmindeki son beyaz perde rolüne dönüp baktığında şunları söyledi:

Bıçaklar Çekildi: Gizemli Bir Serüven'in (Glass Onion: A Knives Out Mystery) senaryosunu aldığımda koltuk altımdaki tüyler kesinlikle ürperdi. Yunanistan'a gitmek ve harika bir insan olan [yönetmen] Rian Johnson'la çalışmak heyecan vericiydi.

"Tüm oyuncular harikaydı; Daniel Craig'le bir filmde oynama fırsatına sahip olmak çok hoşuma gitti" diye ekledi. 

Knives Out 3 için çok heyecanlıyım. Bunun bir parçası olmayı o kadar çok istiyorum ki estetik ameliyat geçirip yepyeni bir karakter olarak seçmelere katılabilirim.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Johnson popüler polisiye serisinin merakla beklenen ve resmi adı Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery olan üçüncü bölümünü geçen hafta duyurmuştu.

Film 2025'e kadar gösterime girmeyecek olsa da yıldızlarla dolu oyuncu kadrosu yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Şimdiye kadar Glenn Close, Andrew Scott, Rekabet (Challengers) yıldızı Josh O'Connor, Priscilla'dan Cailee Spaeny, Kerry Washington, Jeremy Renner, Mila Kunis ve İyi Şanslar Leo Grande (Good Luck to You, Leo Grande) oyuncusu Daryl McCormack, geri dönen aktör Daniel Craig'e katılacak.

Craig ilk iki Bıçaklar Çekildi filminde özel dedektif Benoit Blanc'ı canlandırmıştı.

Monáe ise serinin ikinci filminde hem Cassandra "Andi" Brand hem de ikiz kardeşi Helen rolündeydi. Monáe beyazperdede rol almayalı iki yıl oldu ancak Pharrell Williams ve Michel Gondry'nin çıkaracağı müzikal film Atlantis'e katılacağı bu ay açıklandı.

Öte yandan Monáe, 30 Haziran'da Glastonbury Festivali'nde sahne almaya hazırlanıyor.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Çağatay Koparal

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU