Top Gun: Maverick aktöründen rolü reddeden Lewis Hamilton'a teşekkür

Hamilton yakın zamanda verdiği röportajda rolü reddettiği için "pişman" olduğunu itiraf etmişti

(Paramount Pictures)

Top Gun: Maverick oyuncusu Danny Ramirez, Lewis Hamilton'ın Tom Cruise filmindeki Fanboy rolünü geri çevirme kararı hakkında konuşmasının ardından F1 pilotuna teşekkür etti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

2022 yapımı filmde Cruise, 1986 yapımı klasiğindeki Pete "Maverick" Mitchell rolünü yeniden canlandırırken Ramirez de ABD Donanması pilotu Mickey "Fanboy" Garcia'ya hayat verdi.

Ramirez'in rolü başlangıçta Hamilton'a teklif edilmiş ancak F1 pilotu film çekimleriyle 2018 F1 Dünya Şampiyonası yarışı çakıştığı için teklifi geri çevirmek zorunda kalmıştı.

Hamilton, 1 Nisan Pazartesi günü GQ'da yayımlanan röportajında oyunculuk teklifini geri çevirdiği için "pişman olduğunu" itiraf etmişti.

Hamilton, "Öncelikle, oyunculuk dersi bile almamıştım" diye anlatmıştı.

Ve bu filmi hayal kırıklığına uğratan kişi olmak istemiyorum. İkinci olarak, gerçekten bu işe ayıracak zamanım yoktu. Bunu Joe ve Tom'a söylemek zorunda kaldığımı hatırlıyorum ve bu kalbimi kırmıştı.

Ramirez, Hamilton'ın röportajına Twitter'dan şöyle karşılık verdi:

[Maverick'in yönetmeni] Joe Kosinski bizi tanıştırdığında ve Lewis'in rolünün Fanboy olacağını söylediğinde, hayır dediği için ona teşekkür ettim haha.

Ünlü oyuncu, gülmekten ağlama emojisiyle birlikte "Yardımın için minnettarım @LewisHamilton" diye ekledi.
 


Hamilton daha sonra 2018 Dünya Şampiyonası'nı kazanmış, küresel gişede yaklaşık 1,5 milyar dolar hasılat elde eden Maverick'inse Kovid pandemisinin ardından "sinemayı kurtardığı" söylenmişti. 

Yarış pilotu bugünlerde, başrollerini Brad Pitt ve Damson Idris'in paylaştığı isimsiz bir F1 filminin yapımcılığını üstleniyor.

GQ'ya konuşan Hamilton, "İşimin gerçekten de saçmalıkları göstermeye çalışmak olduğunu hissettim. 'Bu asla olmaz', 'Bu böyle olur', 'İşte böyle olabilir'" diye açıklamıştı. 

Onlara yarışın gerçekte neyle ilgili olduğu ve bir yarış hayranı olarak neyin çekici gelip neyin gelmeyeceği hakkında tavsiyelerde bulunuyorum.

Ayrıca Ramirez'in kısa süre önce The Last of Us'ın ikinci sezon oyuncu kadrosuna dahil olduğu duyurulmuştu.

Ramirez, "neşeli bakış açısıyla eski yaraların acısını ve arkadaşlarının ona en çok ihtiyaç duydukları anda onları yüzüstü bırakacağı korkusunu maskeleyen sadık bir asker" diye tanımlanan Manny'yi canlandıracak.

Video oyunundan uyarlanan HBO dizisi, 75. Primetime Emmy Ödülleri'nde 24 adaylık da dahil geniş çapta beğeni toplayarak yayın şirketi için çok büyük bir hit oldu.

İkinci sezondaki olaylar, PlayStation oyununun ilkinde yaşananlardan 5 yıl sonrasını anlatan 2020 yapımı devam oyunundaki (The Last of Us Part II) olayları yansıtacak ve bir sürü yeni karakteri tanıtacak.

Dizinin geri dönen kahramanları Joel rolüyle Pedro Pascal ve Ellie karakteriyle Bella Ramsey'in yanı sıra yeni sezonda Dina rolüyle Isabela Merced, Jesse karakteriyle Young Mazino ve Abby rolüyle Kaitlyn Dever yer alacak. Catherine O'Hara da kısa süre önce açıklanmayan bir rol için kadroya dahil edildi.


* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Gökçe Uçak

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU