Meghan Markle'ın yeni markası American Riviera Orchard neler sunacak?

Sussex Düşesi yeni bir markayı tanıttı. Peki bu tam olarak ne?

(Reuters)

Meghan Markle, bu hafta bir sosyal medya sayfası ve bir internet sitesiyle tamamlanan yeni bir yaşam tarzı markasını piyasaya sürerek hayranlarını ve izleyicileri şaşırttı.

Sussex Düşesi'nin en yeni girişimi American Riviera Orchard, 14 Mart Perşembe günü internette faal hale geldi ve markanın ne sunacağını anlamaya çalışanlar spekülasyon yapmaya başladı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Şimdilik markanın Instagram'daki varlığı, krem rengi bir kumaş üzerine altın-bej iplikle işlenmiş gibi görünen markanın adını ortaya koyan ızgara düzenindeki 9 gönderiden ibaret.

Instagram Hikayeler'de yer alan kısa videoda arkada Nancy Wilson'ın "I Wish You Love" şarkısı çalarken Meghan'ın mutfakta sürahiye beyaz çiçekler dizip yemek malzemelerini karıştırdığı görülüyor.

Benzer şekilde internet sitesi de anlaşılması zor bir halde. Şu ana kadar ana sayfada yalnızca aynı logo görüntüsü var ve ilgilenen hayranların daha fazla güncelleme için bekleme listesine kaydolması isteniyor.

Sosyal medya kullanıcıları American Riviera Orchard'ın neler sunacağı ve bunun Meghan'ın kamuoyu gözündeki kişiliğinin yeni hali için ne anlama geldiği hakkında spekülasyon yapıyor.

Hayranlar American Riviera Orchard'ın 2008'de Gwyneth Paltrow'un kurduğu Goop'a benzer bir yaşam tarzı ve sağlıklı yaşam platformu olacağını tahmin ediyor.

Aktörün lüks tavsiyeleriyle dolu bir bülten halinde başlayan markanın halihazırda 250 milyon dolar değerinde olduğu bildiriliyor.
 

American Riviera Orchard

American Riviera Orchard logosunun internet sitesinin ana sayfasında göründüğü hali (Ekran görüntüsü/American Riviera Orchard)​​​​​​


American Riviera Orchard neler sunacak?

Yemek kitaplarından kırtasiye malzemelerine, reçel ve fındık ezmelerinden evcil hayvanlarla ilgili ürünlere kadar her şeyi sunması bekleniyor.

Page Six Style'ın görüntülediği bir ticari marka başvurusu, American Riviera Orchard markasını çok çeşitli ev eşyaları ve ürünler için planlanan bir distribütörlükle ilişkilendiriyor.

İçeriden olduğu iddia edilen bir kişi Amerikan yayın organına şunları söyledi: 

Meghan bir yıldan fazla süredir bunun üzerinde çalışıyor ve bu çok sevdiği, tutkulu olduğu her şeyle ilgili.

Meghan tam zamanlı bir oyuncuyken ve en çok hukuk dizisi Suits'teki Rachel Zane rolüyle tanınırken, seyahat, moda, güzellik ve kendini sevme gibi konuları işlediği The Tig adlı bir blogu da vardı.

Meghan, Prens Harry'yle evlenmeden önce 2018'de kişisel Instagram sayfasını kapattığından beri yıllardır çevrimiçi platformlarda yer almıyor.

Bunun yanı sıra, çiftin ortak Instagram sayfası @SussexRoyal, kıdemli kraliyet ailesi üyeleri görevlerinden ayrıldıkları 31 Mart 2020'den bu yana yeni içerik yayımlamadı.

Bazıları Meghan'ın lansmanının zamanlamasını özellikle ilginç buldu, çünkü Galler Prensesi ve Prensi'nin giderek daha fazla mercek altına alındığı bir dönemde geldi.

Kate Middleton, yılın başından beri kamu yaşamında yer almaması ve Anneler Günü'nde çocuklarıyla paylaştığı bir fotoğrafı düzenlemesi nedeniyle son zamanlarda çeşitli internet teorilerine konu oluyor.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Çağatay Koparal

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU