Mansur Yavaş: Bizim yaptıklarımızı vaat olarak sunmaktan başka bir şey yapmıyorlar

Yavaş, rakibi Altınok’a “Bir an önce Sayın Cumhurbaşkanına gidip emeklilerin durumunu kendilerine anlatmalarını ve onların da insanca yaşar hale gelmeleri için çalışmalarını öneririm” diye seslendi

Fotoğraf: AA

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş rakibi olan, AKP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok'un kendi projelerini taklit ettiğini söyledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Anadolu Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret etti.

Büyükşehir belediyesi olarak 50 bin emekliye yardım ettiklerini söyleyen Yavaş, rakibi Turgut Altınok'tan emeklilerin durumunu cumhurbaşkanına anlatılması istedi.

“Emeklilere verilen asla bir lütuf değil” değil diyen Yavaş şunları söyledi:

Emeklilerin paraları yıllarca çarçur edildi. Emeklilerin bunda ki suçu nedir? Emekli ekstra birşey istemiyor. Devlete ödediği primin karşılığını istiyor. O nedenle emekliler gayet haklıdır. İnsanca yaşayamıyorlar.Ben şunu tavsiye ederim. Bir an önce Sayın Cumhurbaşkanına gidip durumu iletmelerini emeklilerin durumunu kendilerine anlatmalarını ve onların da insanca yaşar hale gelmeleri için çalışmalarını öneririm. Biz bunu söyleyinceye kadar biz bu desteği yapıncaya kadar hiç birisinin aklında emekliye destek olmak dahi yoktu belediye olarak. Kaldı ki şu an kendisi belediye başkanı. Hiç olmazsa bizim 50 bin aileye destek olduğumuz yerde 2000 aileye destek oluyor. Biz şu anda Keçiören'de 5 bin aileye destek oluyoruz. Emekli olarak 5 bin emekliye destek oluyoruz. O da hiç olmazsa görev süresince 5 tanesine bari destek olsun da belki vaadini tutar. Yani bizim yaptıklarımızı vaat olarak sunmaktan başka bir şey yapmıyorlar. Projelerimizi taklit ediyorlar. Tekrar ediyorum mansuryavasneyaptı.com veya my2024'e girsinler yaptığımız projelere baksınlar. Gerçek belediyeciliği biz yapıyoruz. Mansur Yavaş belediyeciliğini öğrenecekler.

 

Independent Türkçe 

DAHA FAZLA HABER OKU