Marvel'ın Wonder Man setinde bir çalışan hayatını kaybetti

Marvel'ın gelecek Wonder Man dizisinin başrolünde Yahya Abdul-Mateen II. yer alıyor

(Disney+)

Gelecek Marvel dizisi Wonder Man'in setinde çalışan bir ekip üyesi, 5 Şubat Salı günü sette geçirdiği kaza sonrasında hayatını kaybetti.

Makinistin Los Angeles'taki Radford Studio Center'da mini dizi setinde çalışırken kirişlerden düştüğü bildirildi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Los Angeles Polis Teşkilatı (LAPD) sözcüsü memur Charles Miller, memurların bir ölüm soruşturması için salı sabahı yerel saatle 6.55 civarında CBS Radford Stüdyolarının adresi olan Studio City, Kalifornia'daki 4024 Radford'a gittiğini doğruladı.

LAPD daha sonra adamın Temple City'den 41 yaşındaki Juan Carlos Osorio olduğunu doğrulayıp kimliğini tespit etti.

Miller, herhangi bir cinayetten şüphelenilmediğini ve ölüm soruşturmasının devam ettiğini söyledi.

Variety'nin haberine göre, o sırada çekimler devam etmiyordu ve prodüksiyon günün geri kalanında durduruldu.
 

Aquaman 2
Yahya Abdul-Mateen II. Aquaman 2'de (Warner Bros.)


Bir Marvel sözcüsü yaptığı açıklamada, "Düşüncelerimiz ve en derin taziyelerimiz ailesi ve arkadaşlarıyla birlikte ve desteğimiz bu kazanın koşullarına ilişkin soruşturmanın arkasında" dedi.

Aquaman'den Yahya Abdul-Mateen II. diziye adını veren süper kahramana dönüşen ölümsüz Simon Williams rolüyle yeni dizinin başrolünü üstlendi.

Mateen II. ayrıca 2021 yapımı The Matrix Resurrections, Jordan Peele'in 2019 tarihli korku filmi Biz (Us), 2020 yapımı Şikago Yedilisinin Yargılanması (The Trial of the Chicago 7) ve 2017 yapımı müzikal (Muhteşem Showman) The Greatest Showman'deki başrolleriyle de tanınıyor.

Ben Kingsley de orijinal Wonder Man çizgi romanlarının uyarlamasına Iron Man 3'teki Trevor Slatter karakterini yeniden canlandırarak katılacak.

Shang-Chi ve On Halka Efsanesi'nin (Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings) yönetmeni Destin Daniel Cretton'ın yazar Andrew Guest'le (Brooklyn Nine-Nine) birlikte geliştirdiği Wonder Man halihazırda yapımın ilk aşamalarında.

Mini dizi, Cretton'ın 2021'de Marvel Studios ve Hulu'nun Onyx Collective'iyle imzaladığı genel anlaşmanın bir parçası. Cretton başlangıçta Marvel'ın Avengers: The Kang Dynasty'sini yönetmekle görevlendirilmişti ancak diğer Marvel projelerine odaklanmak için Avengers 5'in devam filminden ayrıldı.

Wonder Man ilk olarak 1964'te yayımlanan The Avengers çizgi romanının 9. sayısında ortaya çıktı. Süper kahramana dönüşen süper kötü, yazar Stan Lee ve sanatçılar Don Heck ve Jack Kirby tarafından yaratıldı.

Wonder Man'in halihazırda bir prömiyer tarihi yok ancak Disney+'ta gösterime girecek.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Çağatay Koparal

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU