Son sezonu yerden yere vurulmuştu: Yıldız oyuncudan itiraf

Netflix dizisinin final sezonu "zevksiz" ve "içler acısı" diye eleştirilmişti

The Crown'da West'e Prenses Diana rolünde Avustralyalı aktris Elizabeth Debicki eşlik etmişti (Netflix)

Ünlü oyuncu Dominic West, The Crown hakkındaki olumsuz eleştirileri okuduktan sonra iki gün boyunca yataktan çıkmadığını itiraf etti.

"Son derece zevksiz"

Netflix dizisinin geçen yıl gösterime giren 6. ve son sezonu, eleştirmenler ve kraliyet uzmanları tarafından "son derece zevksiz" ve "kesinlikle içler acısı" diye nitelenmişti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

The Crown'da Kral'ı, o zamanki adıyla Prens Charles'ı canlandıran 54 yaşındaki aktör, dizinin sona ermesiyle rahatladığını ve artık Kraliyet Ailesi'nin dünyasına dalmak zorunda olmadığını söyledi.

BBC Radio 4'un Today adlı programına konuk olan aktöre, Kraliyet Ailesi'nin diziye nasıl tepki vereceğinden endişe edip etmediği soruldu.

İki gün yataktan çıkamamış

"Tüm tepkiler beni endişelendiriyor" diyen oyuncu, sözlerini şöyle sürdürdü: 

Tüm eleştirileri okudum ve iki günümü yatakta geçirdim. Yani evet, hassas bir ruhum var, insanların ne düşündüğüyle ilgili endişeleniyorum. Onların hayatlarını olduğundan daha da zorlaştırmak istemiyorum.

HBO'nun meşhur polisiyesi The Wire'la da tanınan aktör, dizideki deneyimnden bahsederken şunları söyledi: 

Dizide olmayı çok sevdim. Kıyafetleri giymeyi sevdim. Arabaları sürmeyi ve insanların beni selamlamasını çok sevdim. Kesinlikle harika bir duyguydu.

2014-2019'da ekranlara gelen The Affair dizisinde Noah Solloway karakterini canlandıran Britanyalı oyuncu, "Bu duyguyu özlüyorum özlüyorum" diye ekledi.

"Çok rahatlatıcı"

Arthur Miller'ın Köprüden Görünüş (A View from the Bridge) adlı eserinin yeni tiyatro uyarlamasında rol alacak aktör gülerek şunları söyledi: 

Artık tiyatroya geri dönmek ve monarşi hakkında konuşmak zorunda olmamak çok rahatlatıcı.


Independent Türkçe, Daily Mail, IndieWire, Deadline

DAHA FAZLA HABER OKU