Euphoria'nın yıldızı yeni filminin çekimlerinde atlattığı tehlikeyi anlattı

Durumu sadece rol arkadaşı fark etti

Anyone But You, William Shakespeare'in Kuru Gürültü (Much Ado About Nothing) adlı komesininden uyarlandı (Sony)

HBO'nun çok konuşulan draması Euphoria'nın yıldızı Sydney Sweeney, yeni filmi Anyone But You'nun Avustralya'da gerçekleşen çekimleri sırasında bir örümceğin kendisini ısırdığını söyledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Adı Çıkmış (Easy A) ve Arkadaştan Öte (Friends With Benefits) gibi beğenilen romantik komedilerin yönetmeni Will Gluck imzasını taşıyan filmde Sweeney ve Glen Powell, birbirlerinden nefret etmelerine rağmen Avustralya'daki bir düğünde çift gibi davranan iki kişiyi canlandırıyor. 

Anyone But You'nun oyuncu kadrosunda Euphoria ve Reality'nin 27 yaşındaki yıldızıyla Top: Gun Maverick'te dikkat çeken Powell'ın yanı sıra Alexandra Shipp, GaTa, Michelle Hurd, Dermot Mulroney, Rachel Griffiths ve Bryan Brown da yer alıyor.

"Çok acımıştı"

Anyone But You'nun vizyon tarihi öncesinde, Live with Kelly and Mark adlı sohbet programına konuk olan Sweeney çekimler sırasında bir avcı örümceğinin kendisini ısırıldığını anlattı.

Gerçek bir örümcekti. Beni ısırdı. Bir avcı örümceğiydi. O sahneyi çekerken beni ısırdı. Çok acımıştı, elimde korkunç izler vardı. İlaç falan almak zorunda kaldım. Çünkü Avustralya'da her şey sizi öldürebilir.

"Anlayan tek kişi Glen'di"

Sweeney ayrıca Powell'la birlikte Today Show'a konuk oldu ve ikili, sahne hakkında detay verdi:

Örümcek aslında sahnenin ortasında beni ısırdı ama kimse kesilmesini istemedi çünkü bu sahnede çok dramatik, ilginç bir seçim yaptığımı düşünüyorlardı. Sonunda anlayan tek kişi Glen oldu, rol yaptığımı sanıyorlardı ama aslında beni gerçekten ısırdı.

35 yaşındaki Powell da rol arkadaşının ısırılma anıyla ilgili konuştu:

Birisi gerçekten örümcek tarafından ısırıldığında sesinde farklı bir ton oluyor. Bunun gerçekten dramatik bir doğaçlama olduğunu düşündük.

Anyone But You, ABD'de 22 Aralık'ta gösterime girecek. Filmin Türkiye'deki vizyon tarihi şimdilik belirsiz.


Independent Türkçe, Today, ScreenRant

DAHA FAZLA HABER OKU