Prison Break'in yıldızından dizinin yeniden çekilmesine ilk tepki

2006 ve 2009 arasında 4 sezon boyunca devam eden dizi, 2017'de 5. sezonla geri dönmüştü

Dizinin başrollerindeki Wentworth Miller ve Dominic Purcell'e Sarah Wayne Callies, Robert Knepper ve Amaury Nolasco eşlik etmişti (Fox)

Walt Disney Company'nin dijital yayın platformu Hulu, bir döneme damga vuran Prison Break'in farklı bir oyuncu kadrosu ve yenilenmiş senaryoyla geri döneceğini duyurmuştu. Prison Break'in yıldızı Dominic Purcell, dizinin geri dönüşü hakkındaki düşüncelerini paylaştı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

53 yaşındaki Purcell meşhur dizide, haksız yere idam cezasına çarptırılan bir mahkumu canlandırmıştı. 

Elgin James'in yazacağı yeni dizide Purcell'in canlandırdığı karakter Lincoln Burrows'un ya da onu hapisten kaçırmak için ayrıntılı bir plan yapan kardeşi Michael Scofield'ın yer almayacağı da açıklandı.

Purcell haberlere Instagram'da yaptığı paylaşımla tepki gösterdi ve ilk Prison Break'in başarısı için hayranlarına teşekkür etti.


Paul Scheuring'in yaratıcısı olduğu ve 2005'te gösterime giren dizi için "olağanüstü bir hediye" ifadesini kullanan Purcell, dizinin başarısı karşısında nasıl şaşırdığını anlatırken, "hayatının o bölümünün kapandığını" da ekledi.

Prison Break, ben ve en yakınlarım için olağanüstü bir hediyeydi. Özellikle de ailem için. Hem burada hem de küresel çapta elde ettiği başarı karşısında büyük bir onur duydum. Nadir bir olay. Çok şanslıydım, bunu hiçbir zaman unutmadım.

Pek çok kişiye minnettar olduğunu söyleyen aktör, sözlerine şöyle devam etti:

Hepinize, özellikle de dünyanın dört bir yanındaki hayranlara bu başarıyı sağladıkları için teşekkür ederim. Beni hazırlıksız yakalayan bir başarı. Dizinin insanlar üzerindeki etkisi beni her zaman büyülemiştir.

Ardından yeni Prison Break'e değinen Purcell, şu ifadeleri kullandı:

Kapanış olarak, Prison Break'in bensiz ve Wentworthsüz yeni bir versiyonu, yapımın ilk aşamalarında. Onlara başarılar diliyorum. O bölüm kapandı. Yeni bir sayfa açılıyor, yeni ve gerçek bir olasılık doğuyor. Saygılarımla.

Prison Break 2006 ve 2009 arasında 4 sezon boyunca devam etmiş ve daha sonra 2017'de 5. sezonla geri dönmüştü.

Dizinin ilk iki sezonu büyük bir başarı yakalarken sonraki sezonları inandırıcılık sınırlarını zorlamakla ve ilk sezonu bu kadar başarılı kılan şeyi yeniden yakalayamamakla suçlanmıştı.

Purcell, son olarak DC'nin Geleceğin Efsaneleri (Legends of Tomorrow) dizisinde Mick Rory karakterini canlandırmıştı.


Independent Türkçe, ScreenRant, Comicbook.com

DAHA FAZLA HABER OKU