Sex Education'ın yaratıcısı, dizinin altında yatan gerçek anlamı açıkladı

Netflix'in sevilen dizisi, 4. ve son sezonuyla veda etmişti

Gillian Anderson'ın da rol aldığı ödüllü dizi, ilk kez 2019'da yayımlanmıştı (Netflix)

Sex Education'ın yaratıcısı, sevilen Netflix dizisinin adından daha derin bir anlamı olduğunu açıkladı.

Başrollerini Asa Butterfield, Emma Mackey ve Ncuti Gatwa'nın paylaştığı popüler dizi, eylülde yayımlanan 4. sezonuyla sona erdi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Dizide Butterfield'ın canlandırdığı çekingen karakter Otis Milburn, annesi Jean'in seks terapistliği mesleğinden edindiği bilgilere dayanarak okulunda seks danışmanlığı kliniği kurmaya çalışıyordu.

Yaratıcısı Laurie Nunn, dizinin konusu ve yinelenen temasına rağmen Hollywood Reporter'a Sex Education'ın sadece seksle ilgili olmadığını, dizinin asıl odak noktasının "arkadaşlık ve topluluk" olduğunu açıkladı. 

Dizi aslında arkadaşlık hakkında. Adı Sex Education (Seks Eğitimi) olsa ve aşk, seks ya da romantizm üzerine hikayeler anlatsa da bence altında arkadaşlık, topluluk ve anlaşabileceğiniz insanlarını bulabilmek yatıyor.

Nunn, Hollywood Reporter'a verdiği röportajda, spinoff olasılıkları hakkında da konuştu:

Moordale'i daha fazla keşfetmek için pek çok farklı yol var. Dördüncü sezonda diziye eklenen yeni karakterlerden bazılarını gerçekten çok sevdim. Bence onları daha fazla görmek gerçekten harika olurdu.

37 yaşındaki senarist, yine de Sex Education evrenine ait başka bir dizi çekmeyi şimdilik düşünmediğini sözlerine ekledi:

Ama dürüst olmak gerekirse, şu anda herhangi bir spin-off düşünmüyorum. Sadece biraz ara veriyorum ve Sex Education'ı yazmadan beynimin ne hissettiğini anlamaya çalışıyorum.


Independent Türkçe, Hollywood Reporter, DigitalSpy

DAHA FAZLA HABER OKU