Community'nin Pierce'ı, "komik değil" dediği dizideki rol arkadaşlarından uzakta "daha mutlu" olduğunu söyledi

Chase "Sadece o kişilerin etrafında olmak istemedim" dedi

(NBC)

Chevy Chase, Community ve eski rol arkadaşlarıyla oynadığı sahnelere ağır eleştiriler yöneltti.

Saturday Night Live'ın 79 yaşındaki eski yıldızı, NBC'nin 2009'la 2015 arasında 6 sezon yayımlanan komedi dizisinde Pierce Hawthorne'u canlandırmıştı.

Chase ilk 4 sezonda ana oyuncu kadrosunda yer aldıktan sonra 5. sezonda konuk oyuncu olarak diziye dönmüştü.

WTF with Marc Maron isimli podcast'e verdiği yeni röportajda diziyi değerlendiren Chase, samimiyetle şöyle dedi:

Dürüst olmak gerekirse, nihayetinde dizinin benim için yeterince komik olmadığını hissettim. Kendimi biraz kısıtlanmış hissediyordum.

Chase "Herkesin kendine ait bir rolü vardı ve bence hepsi de iyiydi. Sadece benim için yeterince sert değildi" diye devam etti.

Öte yandan Chase, bir çalışma grubunun üyelerini canlandıran ana kadronun Glendale Topluluk Koleji'nin kütüphanesinde bir masa etrafında toplandığı çok sayıdaki sahneyi çekmekten hoşlanmandığını belirtti.

Chase, canlandırdığı karakteri "sorun etmese" de "yalnızken daha mutlu olduğunu" belirterek şöyle dedi:

Sadece her gün o masanın, o kişilerin etrafında olmak istemedim. Bu kadarı çok fazlaydı.

Komedi dizisinin yaratıcısı Dan Harmon'a göre Chase en fazla doğaçlama yapan oyuncuydu. Chase'in sette Donald Glover ve Yvette Nicole Brown'ın canlandırdığı siyah karakterlerle ilgili bir diyalogu sorgularken ırkçı bir hakaret kullandığı iddiası 2012'de bildirilmişti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

O dönem The Hollywood Reporter'a konuşan bir kaynak, Chase'in "anında özür dilediğini" ve diziden ayrılmak üzere NBC'yle karşılıklı bir anlaşmaya vardığını söylemişti.

Dizinin yaratıcısı Dan Harmon 6 yıl sonra, 2018'de, The New Yorker'a verdiği bir röportajda Chase'in Donald Glover'ın sahnelerini bozmaya çalıştığını ve "çekimler arasında ırkçı espriler yaptığını" çünkü Chase'in rol arkadaşının yeteneğini "kıskandığını" belirtmişti.
 

Pierce Hawthorne
Chevy Chase, Community'de Pierce Hawthorne rolünde (NBC)


"Chevy'nin politik doğrucu olmayan sözlerle laf kalabalığı yaptığı, bilhassa zor geçen bir gecenin ardından Donald'dan özür dilediğimi hatırlıyorum ve Donald 'Bunu dert etmiyorum bile' demişti" diye anlatan Harmon, Glover'ın bunu "kavga vakti" olarak gördüğünü eklemişti. Chase yayın kuruluşuna yaptığı açıklamada "Donald'ın onu bu şekilde gördüğünü duyduğu için üzüldüğünü" söylemişti.

Harmon'la arasının iyi olup olmadığı hakkında Maron'a konuşan Chevy şöyle dedi:

Bilmiyorum. O zamandan beri onu görmedim. Aramızın iyi olup olmadığı hakkında hiçbir fikrim yok. Benim açımdan hiçbir zaman kötü olmadı. O biraz zorlu biri. Sinirli biriydi.

Uzun zamandır sözü verilen Community the Movie'nin çekileceği Eylül 2022'de duyurulmuştu.

Joel McHale, Gillian Jacobs, Danny Pudi, Alison Brie, Jim Rash ve Ken Jeong filmde geri dönecek. Glover'ın Troy Barnes rolüyle geri döneceği de düşünülüyor. Chase'in projeyle bağlantısı yok ve Brown'ın Shirley rolüne dönüp dönmeyeceğiyse bilinmiyor.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Sevgi Aydoğan

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU