James Gunn, meşhur üçleme için en başından beri istediği oyuncuyu açıkladı

"Karakterleri istediğim oyuncuların hiçbiri canlandırmadı, biri hariç"

Galaksinin Koruyucuları'nın başrollerinde Chris Pratt, Zoe Saldana, Vin Diesel, Bradley Cooper, Sean Gunn ve Karen Gillan yer alıyor (Marvel Studios)

Galaksinin Koruyucuları Vol. 3'ün (Guardians of the Galaxy Vol. 3) finali, 2014 yapımı filmde ortaya çıkan kozmik ekibin yolculuğuna son noktayı koydu. 

Koruyucular dağıldı ve bundan böyle seriye eklenen yeni bir film olursa ekibin liderliğini Rocket üstlenecek.

Başından beri onu istedi

Galaksinin Koruyucuları'ndaki her oyuncu Marvel Sinematik Evreni'nde özel şeyler kattı ama yönetmen James Gunn'ın en başından beri istediği tek bir oyuncu vardı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Marvel Stüdyoları'nın belgeselinde Gunn, film için yaptığı ilk sunumda yer alan tek Galaksinin Koruyucuları oyuncusunun Zoe Saldaña olduğunu açıkladı. 

Anlattığına göre Gunn, Galaksinin Koruyucuları'nı Marvel'a görsel referanslar ve oyuncu seçimlerini içeren küçük bir kitap yardımıyla sundu. 

Gunn oyuncu seçimlerinin akıbetini şöyle açıkladı: 

Marvel'a ilk gittiğimde ve Galaksinin Koruyucuları'nı sunduğumda yanımda küçük bir kitap getirmiştim. Tüm küçük resimler, fotoğraf referansları ve diğer şeylerden oluşan bu küçük kitabı bir araya getirmek için çok çalışmıştım. Ve o kitapta tüm karakterler ve bu karakterleri kimin canlandırması gerektiğini düşündüğüm yazıyordu. Ve tabii ki kitapta yer alan oyuncuların hiçbiri karakterleri canlandırmadı, en başından beri tanıştığım ve sevdiğim Zoe Saldaña hariç.

45 yaşındaki Saldaña, Galaksinin Koruyucuları'nda yer almadan önce, tüm zamanların en yüksek hasılat yapan filmi olan 2009 yapımı Avatar'da başrollerden biriydi.


Independent Türkçe, ScreenRant, TheDirect
 

DAHA FAZLA HABER OKU