Tiyatro oyununu bir kişi izlemeye gelince ağladı, bir sonraki oyununun biletleri tükendi

Bazı dikkatli sosyal medya kullanıcıları, tiyatrocunun geçen sene attığı benzer bir tweet'i gün yüzüne çıkardı

Georgie Grier daha önce Greed ve White Gold gibi yapımlarda rol aldı (@georgie_grier)

Britanyalı tiyatrocu Georgie Grier'in oyununa sadece bir seyircinin gelmesinin ardından attığı tweet viral oldu. Tweet milyonlarca kez görüntülenirken Grier'in bir sonraki oyunu kapalı gişe oynandı.
 


Oyuncu, İskoçya'da düzenlenen dünyaca ünlü sanat festivali Edinburg Fringe Festivali'nde Sunsets adlı tek kişilik oyununu perşembe sergiledi. Grier daha sonra ağladığı bir fotoğrafı tweet atarak "Sorun değil, değil mi? Sorun değil…?" yazdı. Paylaşıma büyük destek geldi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Grier'in cuma günkü gösterisinin biletleriyse hızla tükendi. Tiyatrocu sahnede yaptığı açıklamada "Fringe tecrübem için ne kadar vahşi bir başlangıç" dedi:

Sosyal medyada binlerce destekleyici mesaj ve bseyirci sıralarında daha fazla kişi görmek… Fırtınalı bir 24 saat oldu. Paylaşımı yaptığımda Fringe'deki diğer sanatçılardan birkaç destek ya da tavsiye mesajı almayı umuyordum. Bunun, insanlar arasında ne kadar yankı uyandıracağına dair hiçbir fikrim yoktu.

Ancak bazı dikkatli sosyal medya kullanıcıları, Grier'in geçen sene de benzer bir girişimde bulunduğunu söyledi. Geçen sene aynı festivale aynı oyunla katılan tiyatrocunun 15 Ağustos 2022'de attığı şu tweet'i gün yüzüne çıkarıldı:

Ağladım çünkü ilk gösterime sadece ailem geldi. Tuvalette ağladığımı söylediğimde diğer bazı tatlı Fringe sanatçıları beni cesaretlendiren sözler söyledi. Ve sanırım iki kişi, hiç olmamasından iyidir.

Sosyal medyada Grier reklam yapmakla suçlandı. Ancak bu iddiayı reddeden Grier, ailesini endişelendirmemek için duygularını Twitter'a yazdığını söyledi:

Beni teselli edecek sözler duyabilirim diye düşündüm.

 

Independent Türkçe, Insider, Guardian, Daily Mail

DAHA FAZLA HABER OKU