Ryan Reynolds, başarısını borçlu olduğu bir numaralı beceriyi paylaştı

"Bu, hiç beklemediğim bir anda hayatımı değiştirdi"

Ryan Reynolds ve Blake Lively çiftinin Betty, James ve Ines adlarında üç çocukları var (Wire Image)

Ünlü oyuncu Ryan Reynolds, filmlerde oynadığı sinsi ve sivri dilli karakterler bir yana, Hollywood camiasında cana yakın kişiliğiyle tanınıyor.

2016'da Marvel'ın Deadpool karakterini canlandırdıktan sonra oyunculuk kariyerinde hızla yükselen Reynolds, başka alanlara da yöneldi. Film yapım şirketi ve dijital pazarlama ajansı kuran Reynolds'ın yapımcı, senarist ve girişimci gibi farklı unvanları da var.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ayrıca Forbes'a göre Reynolds'un net varlığı yaklaşık 71,5 milyon dolar.

Kariyer sitesi Indeed'in FutureWorks 2022 konferansına katılan Reynolds, başarısını en çok "uyuşmazlıkları çözme becerisine"  borçlu olduğunu söyledi.

Ünlü oyuncu, "Giderek oyunlaşan bir dünyada yaşıyoruz. Bence kazanma, üstün gelme, karşımızdakini alt etme içgüdümüz var" dedi ve devam etti:

Bundan bir saniyeliğine sıyrılıp o içgüdüyü karşınızdakini tanıma çabasıyla değiştirirseniz… Bu, gerçekten hayatımı her yönüyle değiştirdi.

Kanadalı oyuncu, farklı kişiliklerle çalışmayı öğrenmenin ve herkese nezaketle yaklaşabilmenin kariyerini şekillendirdiğini belirtti.

Reynolds, uyuşmazlıkları çözebilme becerisinin önemini ilk kez 20'li yaşlardayken kendini boşlukta hissettiği bir dönemde katıldığı kişisel gelişim atölyesinde duyduğunu ve hiç ummadığı bir anda hayatının değiştiğini ekledi.

Ünlü oyuncu, 2024'te Deadpool'un üçüncü filmiyle beyaz perdeye geri dönecek.

Kariyeri dışında özel hayatıyla da takdir toplayan Reynolds, 2012'den beri oyuncu Blake Lively'yle evli. Üç çocuğu olan çift, 4. bebeğini bekliyor.

 

Independent Türkçe, Fortune, CNBC

Derleyen: Aylin Şener

DAHA FAZLA HABER OKU