Cardi B, Konsort Kraliçe Camilla'dan ilham alarak ilişki tavsiyesinde bulundu

Ünlü rapçi The Crown'ı başından kalkmadan izliyor

(AFP)

Cardi B, The Crown'ın yeni bölümlerine yetişirken Konsort Kraliçe Camilla'dan ilham aldığı bir ilişki tavsiyesi verdi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

WAP'le tanınan rapçi, Britanya Kraliyet Ailesi'nin hayatını kurgulaştıran popüler Netflix dizisini izlerken tepkilerini tweetliyor.

Cardi B görünüşe göre tavsiyesini, o dönem Galler Prensi olan Kral III. Charles'ın Galler Prensesi Diana'ya evlenme teklifinin ardından yaşananları anlatan 4. sezonun üçüncü bölümüne geldikten sonra verdi.

Charles bu bölümde Diana'dan, Avustralya, Yeni Zelanda, Venezuela, Washington ve Williamsburg'u gezdiği sırada Charles'la ilişkisi olduğu söylenen Camilla Parker-Bowles'la tanışmasını istiyor.

Ancak Cardi üzerinde etki bırakan, Camilla'nın Charles'la ilişkisindeki rahat tavırları oldu.

8 Aralık Perşembe gecesi Cardi şöyle bir tweet attı:

Dikkatimi çeken şeylerden biri, Camilla'nın Charles'a b*k gibi davrandığı. Bu yüzden hanımlar, bir erkeğin sizi kovalamasını istiyorsanız, KOVALANAN gibi davranın, KOVALAMAYI bırakın!

Ünlü rapçinin hayranları romantik ilişkilere yön vermede bu tavsiyeyi yararlı bulurken, Cardi'nin 2020'de gösterime giren diziye verdiği gecikmiş tepkilerle de eğlendi.

Bir kişi "Buna çaktırmadan ihtiyacım var" yazarken, bir diğeri de "Onlara b*k gibi davranma dönemimdeyim" diye espri yaptı.

Üçüncü bir kişiyse "Asla peşinden koşma. Dünyanın en eski kuralı hanımlar" diye yazdı.

 


Cardi bölümü izlerken, Charles'ın Diana'nın Camilla'yı tanımasını neden istediğini de sorguladı. Andrew Morton'ın 1992 tarihli Diana:⁠ Her True Story - In Her Own Words (Diana: Gerçek Hikayesi - Kendi Sözleriyle) biyografisine göre, Charles yokken öğle yemeği için Diana'yla buluşmak isteyen Camilla'ydı.

Kitap Diana'nın "çok ama gerçekten çok kurnazca" olduğu anlaşılan öğle yemeğini Camilla'nın organize ettiğini söylediğini aktarıyor.

Cardi "Charles neden Diana'nın Camilla'yla takılmasını istesin ki? Bu ne CÜRET!" diye tweet attı.

Başka bir tweetindeyse Cardi, Camilla'nın Diana'ya Charles'la nişanlanmasını tebrik eden bir not gönderdiği sahneye atıfta bulundu. Cardi "Camilla, Diana'ya tebrik notları gönderirken akıllıca davrandığını düşünüyor... Kolaysa bana yapsın" diye yazdı.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Onur Bayrakçeken

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU