Halk plajında çıplak pozlar veren Britney Spears kafa karıştırdı

"Plajda kendi halinizde takılırken bir anda Britney Spears'ın gelip çıplak fotoğraflar çekmeye başladığını düşünsenize"

Geçen aylarda, Britney Spears'ın çocuklarının evleri çok yakın olmasına rağmen annelerini ziyaret etmek istemediği öğrenilmişti (Reuters)

Ünlü pop yıldızı Britney Spears dün (5 Ekim) Hawaii'de bir plajda çektiği çıplak fotoğraflarını 42 milyon Instagram takipçisiyle paylaştı.

Daha önce de evde çektiği üstsüz fotoğraflarıyla dikkatleri üstüne toplayan Spears'ın bu kez hem kamuya açık bir yer seçmesi hem de tamamen çıplak olması farklı tepkilere yol açtı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

40 yaşındaki ünlü yıldız, paylaştığı bir dizi fotoğrafta Instagram'ın müstehcenlik kuralını ihlal eden vücut bölgelerini kalp emojisiyle kapattı.

Bazı hayranları yorumlarda Spears'a iyi dileklerini iletirken, bazıları ünlü şarkıcının fotoğrafları çektiği yerin çıplak bulunmaya uygun olup olmadığının üstünde durdu.

Bir kullanıcı, "Burası çıplaklar plajı değil. Arkasındaki giyinik kişilere bakın" diye yorum yaptı.

Başka birisi de şöyle yazdı:

Plajda kendi halinizde gününüzü geçirirken bir anda Britney Spears'ın gelip arkanızda çıplak fotoğraflar çekmeye başladığını düşünsenize.

Daha önce de çıplaklık içeren fotoğraflarıyla gündeme gelen ünlü yıldız en son geçen ay, eşi Sam Asghari'yle çıktığı tekne turundan üstüz pozlarını paylaşmıştı.

Ünlü yıldızın eski eşi Kevin Federline, ağustosta verdiği söyleşide Spears'ın çocuklarının çıplak fotoğraflar yüzünden anneleriyle görüşmek istemediğini öne sürmüştü.

 

Independent Türkçe, Page Six, Daily Mail

DAHA FAZLA HABER OKU