Pete Davidson'dan ayrılan Kim Kardashian, Kanye West'e mi dönüyor?

"Aramızda ne yaşanırsa yaşansın Kanye'yle hep aile olacağız"

Kim Kardashian ve Pete Davidson, Ekim 2021'de Saturday Night Live (SNL) çekimlerinde tanışmıştı (Kim Kardashian / Instagram)

Ünlü reality şov yıldızı Kim Kardashian ve komedyen Pete Davidson 9 aylık birlikteliğin ardından ayrıldıklarını duyurdu.

E! News'a konuşan bir kaynak, Kardashian ve yeni filminin çekimleri Avustralya'da devam eden Davidson'ın uzak mesafe ilişkisini yürütemedikleri için ayrıldıklarını söyledi.

Aynı kaynak, "saygı ve sevgi çerçevesinde ayrıldıklarını" ekledi.

Öte yandan PageSix'e konuşan bir diğer kaynaksa, çiftin yaş farkı yüzünden ayrıldığını söyledi:

Pete 28, Kim 41 yaşında. Şu anda hayatın farklı aşamalarındalar. Pete çok spontane ve dürtüsel yaşıyor, Kim'in New York'a ya da neredeyse oraya o an kalkıp gelmesini istiyor. Kim'in 4 çocuğu var, bu onun için kolay değil. Çocuklarına odaklanması gerekiyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Kardashian'ın Davidson'dan ayrılmasının ardından hayranları ünlü yıldızın eski eşi Kanye West'le barışıp barışmayacağını merak ediyor.

İkili martta yasal olarak artık bekar olduklarını duyurdu fakat velayet ve tazminat gibi boşanma şartlarını kesinleştirebilmek için hukuki süreç devam ediyor.

Kanye West'in son avukatı Samantha Spector 5 Ağustos'ta istifa etti ve ünlü rapçiyi artık 4. avukatı Deborah Hong temsil ediyor.

Boşanma şartlarını belirlemek zorlu bir süreç olsa da E! News'a konuşan kaynaklara göre ikili "ortak ebeveynliği mutlu bir şekilde sürdürüyor".

Kardashian geçen günlerde West'in markası Yeezy'nin tanıtımını yapmak için fotoğraf paylaşarak eski eşiyle aralarının iyi olduğunu gösterdi.

 


Çifte yakın kaynaklar iki tarafın da önceliğinin çocukları olması hakkında uzlaştığını söyledi.

Kardashian, West'e Şubat 2021'de boşanma davası açmıştı.

Ayrılmalarına rağmen nisanda oğlu Saint'in Roblox oynarken seks kasediyle ilgili bir mesajla karşılaştığını gören Kardashian, ağlayarak West'i aramıştı. İkilinin birbirine destek olmaya devam ettiğinin görülmesinin ardından Kardashian, "Aramızda ne yaşanırsa yaşansın Kanye'yle hep aile olacağız" demişti.

Çiftin North, Saint, Chicago ve Psalm adında 4 çocuğu var.

 

Independent Türkçe, E! News, PageSix, Elle

Derleyen: Aylin Şener

DAHA FAZLA HABER OKU