Kısa sürede 7 kilo veren Kim Kardashian eleştirileri yanıtladı

Kardashian daha evvel Met Gala etkinliği öncesinde üç haftada 7 kilo verdiği için tepki çekmişti

Kim Kardashian prestijli etkinliğe sevgilisi Pete Davidson'la katıldı (AP)

Kim Kardashian, Met Gala etkinliğinde Marilyn Monroe'nun 1962 tarihli ikonik Bob Mackie tasarımı elbisesine sığabilmek için hızla kilo vermesine dair tartışmalara değindi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

41 yaşındaki reality şov yıldızı, 2022 Met Gala'ya Marilyn Monroe'nun ün kazandırdığı elbisesiyle geldiğinde eleştiri almıştı. Söz konusu transparan elbiseyi daha önce Marilyn Monroe, 1962'de ABD Başkanı John F. Kennedy'ye 45. doğum gününde şarkı söylerken giymişti. Kardashian, 60 yıllık elbise değiştirilemeyeceğinden Met Gala'da onu giymek için üç haftada 7 kilo verdiğini Vogue'a açıklamıştı.

Ancak Kardashian'ın açıklamaları sosyal medyada geniş çapta eleştirildi, "zararlı" ve "aşırı" diye sert biçimde eleştirildi. Açıklama Jameela Jamil ve Lili Reinhart gibi ünlülerin bile tepkisini çekti.

Kardashian, The New York Times'a verdiği yeni röportajda kilo kaybını savundu ve dönüşümünü bir aktörün bir filmdeki rolünden önce geçirebileceği değişimle karşılaştırdı.

Reality show yıldızı, The New York Times'a "Benim açımdan, 'Tamam, Christian Bale bir filmdeki rolü için bunu yapabilir ve bu kabul edilebilir' gibiydi. Renée Zellweger bile bir rol için kilo aldı" dedi.

Bana göre hepsi aynı. 'Hey millet, neden kısa sürede bu kadar kilo vermiyorsunuz?' demiyordum.

Milyarder iş insanı, 7 kiloyu sağlıksız bir şekilde vermediğini de savundu:

Sağlıksız bir şey yapmadım.

Kardashian daha önce 2022 Met Gala öncesinde Vogue'a verdiği röportajda uyguladığı yöntemleri detaylandırmıştı. Kardashian "Günde iki kez sauna kıyafeti giyiyor, koşu bandında koşuyordum; tüm şekeri ve karbonhidratları tamamen kesmiştim ve sadece en temiz sebzeleri ve protein tüketiyordum" demiş ve "Kendimi açlıktan öldürmedim ama çok disiplinliydim" diye eklemişti.

Kilo verme hedefine ulaşmasaydı ne yapardı sorusuna Kardashian şu yanıtı verdi:

Sadece etkinliğe gidemezdim, bu da önemli olmazdı. Bu hedefe ulaşmak benim için hakikaten önemliydi.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Sevgi Aydoğan

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU