Tom Cruise: Hayatım boyunca ya pilot ya da oyuncu olmak istedim

Top Gun, aktöre iki tutkusunu da birleştirme olanağı sundu

Hollywood yıldızı Tom Cruise üne kavuşmadan önce pilot ya da oyuncu olmak istediğini açıkladı. 

59 yaşındaki Amerikalı aktör, başrolünde yer aldığı Top Gun filmleri sayesinde iki tutkusunu bir arada deneyimleme fırsatı elde etti. 

Tony Scott'ın yönetmen koltuğunda oturduğu 1986 yapımı Top Gun'da Kaptan Pete Mitchell'ı oynayan Cruise, 36 yıl sonra Top Gun: Maverick'te karakterini yeniden canlandırdı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Cannes Film Festivali'nde görkemli bir gösterimle izleyiciyle buluşan Top Gun: Maverick'in yapımcılığını da Cruise üstlendi. Prestijli ödül töreninde Cruise'a onur ödülü olarak Altın Palmiye takdim edildi. 

Ünlü aktör verdiği yeni röportajda çocukken hep pilot ya da oyuncu olmak istediğini ve ilk Top Gun filminin ikisine birden olanak tanıması nedeniyle "hayatını değiştirdiğini" söyledi. 

Aktör, "Tek istediğim pilot veya oyuncu olmaktı. Bu yüzden Top Gun havacılık tutkum dahil pek çok açıdan büyük bir andı" dedi. 

Yeni yapımda jetlerle uçarak rüyasını gerçekleştirdiğini ifade eden aktör, "Maverick'te çok sevdiğim bir karakteri canlandırdım" dedi. 

İkinci filmde uçaklarla daha fazla zorlu sahneler çekmesi gerektiğini belirten Cruise, bunun çok heyecan verici olduğunu ekledi. 

Top Gun: Maverick, Cannes'dan sonra Londra'da da özel bir gösterimle izleyicilerle buluştu. Etkinlikte Cruise'un Cambridge Düşesi Kate Middleton'a eşlik etmesi dikkat çekmişti. 

Top Gun: Maverick, Türkiye'de 27 Mayıs'ta vizyona girecek. 

 

Independent Türkçe, NME, Beyazperde

DAHA FAZLA HABER OKU